dimarts, 30 de juny del 2009

Dues noves jugadores per l'equip femení




Les jugadores Esther Nadal i Solène Voltzenlugel han confirmat que jugaràn la propera temporada a l’equip femení del CP Vilanova.

L’Esther, de 18 anys, ha estat l’ànima de l’equip femení del Cassanenc i les seves bones actuacions l’han portat a formar part regularment de les convocatòries de la selecció espanyola sub-19, amb l’ha que ha estat dues vegades campiona d’Europa, i de la catalana sub-19 i absoluta, amb la que ha jugat una Copa Amèrica i ha estat tres cops campiona d’Espanya de seleccions autonòmiques.

La Solène te 19 anys i ha jugat les tres darreres temporades a la lliga Suïssa, al Juventus de Montreux, on ha estat la màxima golejadora d’aquesta lliga malgrat ocupar possicions defensives. Internacional també amb la selecció francesa absoluta, va jugar el mundial de Xile amb 16 anys, i capitana de la Sub-19 francesa que es va enfrontar a la final del darrer europeu a selecció espanyola on militaven, precísament, la Claudia Miret i l’Esther Nadal.

Amb aquestes dues incorporacions, i a falta de concretar també el fitxatge d’una última jugadora i una segona portera, el Patí Vilanova va perfilant un nou projecte amb jugadores molt joves i amb molta qüalitat, del que també la Regina Flix i la Mercè Guerra en seràn part, malgrat tindràn 14 i 13 anys respectivament.

De l'equip de l'anterior temporada, segueixen Cate Ortega a la porteria, la capitana Pía Sarmiento, Claudia Miret, Maria Figuerola i les ja mencionades Regina i Mercè, sense oblidar el paper que puguin tenir algunes de les jugadores més petites com la Pati Miret, que ha participat activament en els èxits de l'equip en la recta final de la temporada.