dimarts, 4 d’agost del 2009

Publicat el calendari de l'OK lliga femenina


La RFEP ja ha publicat l'esperat calendari i, la veritat, ha resultat un tant sorprenent: l'OK lliga femenina no començarà fins el cap de setmana del 8 de novembre.

Així doncs, el Patí iniciarà la temporada el dissabte dia 7 de novembre a les 12:45 hores contra el PHC Sant Cugat, que aquesta temporada ha incorporat la Paula Torner i, segons informacions de darrera hora, la Blanca Soldevilla i la Mercè Ribas, ambdues internacionals procedents del Vic.

Sorprén la decisió d'esperar a la finalització de l'europeu femení de St.Omer per iniciar la competició i, potser, creiem que es podia haver trobat una altra fórmula per tal de no demorar tant l'inici de competició que, a més, patirà diverses aturades amb motiu de la Copa de la Reina, les jornades de competició europea i les agrupacions de partits per tal d'estalviar desplaçaments. Això farà que possiblement les jugadores dels diversos equips pateixin parades de la competició de tres i fins i quatre setmanes que, de ben segur, s'hauran d'omplir amb partits amistosos per tal de no perdre el ritme. En tot cas, haurem de tenir una bona predisposició i paciència tots plegats durant aquesta primera temporada amb equips catalans i prendre nota de les possibilitats de millora per tal d'anar enriquint la competició en futures edicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada