dilluns, 23 d’agost del 2010

Dues ex “vilanovines” a Montreux

Joelle & Solène

La jugadora suïssa Joelle Chollon i la francesa Solène Voltzenlugel, coincidiran la propera temporada a l’equip del Montreux HC, equip punter de la lliga Suïssa. Ambdues jugadores han estat integrants de l’equip femení del CP Vilanova, malgrat no han arribat a jugar juntes.

 La Joelle va formar part d’aquell jove equip de la temporada 2007-2008, equip que, en la seva primera temporada a 1ª Nacional Catalana, va conquerir la tercera posició, per darrera del Voltregà i d’un Igualada, que comptava llavors amb la Marta Soler com a jugadora més destacada. Cate Ortega, Pía Sarmiento, Natalia Corrales, Joelle Chollon, Esther Ferrer - ara al Noia- i unes joveníssimes -ambdues van començar la temporada amb 14 anys-, Clàudia Miret i Maria Figuerola eren la base d’aquell equip.

La Solène ha estat part de l’equip la temporada que tot just ha finalitzat, en la que l’equip ha assolit uns magnífics resultats en la seva primera participació a l'Ok Liga Femenina, tot i ocupar finalment la cinquena posició d’una classificació igualadíssima, a només quatre punts del campió.

Molta sort a les dues i al Montreux HC en aquesta temporada que és a punt de començar !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada