dimarts, 28 de setembre del 2010

Maria Ramiro debuta amb gol a Castellar

Maria Ramiro, jugadora del CP Vilanova Sub-16

Dissabte passat l’equip femení  Sub 16 del CP Vilanova va disputar el primer partit de la temporada 2010-2011 a la pista del HC Castellar.

El partit, el primer dels dos que ha de disputar l’equip en la lluita per la primera plaça del grup, que permetria participar a la Copa de la Lliga al finalitzar la temporada, va finalitzar amb el resultat favorable als interessos verd i blancs de 14-0. Cal dir que les forces eren ben desiguals, ja que bona part de l’equip rival estava format per jugadores de categoria benjamí, molt petites per disputar la victòria a un equip vilanoví que podia comptar fins i tot amb tres jugadores que aquest any poden tenir molt protagonisme en el primer equip.

El partit va servir per veure el debut de la Maria Ramiro en una competició oficial, després de dues temporades de dur entrenament - per la seva incorporació tardana en aquest esport- i sense poder jugar cap partit oficial per ser “massa gran” per disputar la categoria femení base. Aquest any, amb la nova categoria femení Sub-16, la Maria te l’oportunitat de gaudir de la competició des de la pista enlloc de fer-ho des de la banqueta i sense vestir de curt, com en anteriors temporades.

Per si això no fos prou motiu de satisfacció, la Maria va tenir l’oportunitat d’estrenar el seu caseller com a golejadora i va aconseguir el gol que tancava el marcador. Moltes felicitats doncs a la Maria Ramiro, un exemple de que amb il·lusió i perseverança, és possible aconseguir allò que ens proposem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada