divendres, 29 d’octubre del 2010

Miscel•lània


Cinquè Campionat d’Europa Sub 20


La selecció espanyola femenina sub 20 es va proclamar el passat cap de setmana campiona d’Europa per cinquena vegada consecutiva al vèncer l’equip amfitrió, Alemanya, per 9-0.

Encara que no treu gens de mèrit a la feina continuada duta a terme per aquesta selecció –jugadores i tècnics-, la passejada que ha estat aquest europeu, no ens enganyem, fa pensar que hi ha quelcom que no va bé a Europa pel que fa a l’hoquei femení. La diferència entre les nostres i la resta d’Europa és abismal i això no és gens bo per el futur d’aquest esport en modalitat femenina. La manca de la selecció de Portugal en aquest campionat tampoc és un argument per justificar el nivell, ja que a l’anterior si que hi eren i van perdre 5-0 contra Espanya i, a més, el paper del jove equip portuguès en l’últim mundial tampoc va ser gens esperançador.

 La part positiva la troben a casa. El nivell de les nostres és magnífic i augura un bon futur per poder lluitar amb l’única potencia que, si les coses no canvien molt, es veu a l’horitzó, que no és altra que Argentina.

 Les properes edicions seran Sub-18, el que suposarà la renovació de bona part de la selecció espanyola i de la resta de països participants. Això, tampoc és motiu d’esperança pel que fa a l’equiparació de nivells i, molt ens temem, amb el que ve per baix, la superioritat espanyola pot ser encara més manifesta.

Les tres jugadores “vilanovines” han estat un puntal d’aquesta generació que ha esgotat majoritàriament la seva participació en categoria Sub20. La Berta Tarrida, Ester Nadal i Clàudia Miret, que han tingut un paper destacat en aquesta edició, sumen ja 13 Campionats d’Europa sub-20. Tots cinc la Berta, i quatre la Clàudia i l’Ester.


Les campiones d’Espanya avui a les Casernes

L’equip femení Sub 16 del HC Palau de Plegamans, actual campió d’Espanya, visita avui el Pavelló de les Casernes amb tots els seus efectius per disputar el partit ajornat de la segona jornada de la lliga regular, a les 21:30 hores. Un partit que es preveu molt difícil per les vilanovines, per l’entitat del rival, però és segur que, amb l’esperit que van demostrar contra el Bigues i Riells, procuraran posar les coses ben difícil a les actuals campiones de Catalunya i d’Espanya. Dissabte es disputa la tercera jornada i l’equip visitarà la pista del HC Castellet, tradicionalment un rival també difícil que aquesta temporada ha mostrat certa irregularitat.




També juga el Mini Fem

Les més petites, que van debutar la passada setmana a la pista del Sentmenat amb una contundent victòria per 0-10, reben diumenge la visita d’un dels equips que han mostrat la seva candidatura a estar a d’alt, el Reus Deportiu, que visita les Casernes per disputar el partit de la tercera jornada, a les 10:30 hores

Y l’equip d’Ok Lliga descansa...

Ja amb tot l’equip recuperat al haver finalitzat Mundial i Europeu, el CP Vilanova no veurà encara el seu debut en aquesta edició de l’Ok Lliga femenina ja que en aquesta tercera jornada toca descansar. L’esperat debut es produirà el proper cap de setmana a les Casernes contra el CP Voltregà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada