dijous, 16 de juny del 2011

"Luchi" Agudo millor jugadora de la temporada 2010-2011

"Luchi" Agudo. Foto RFEP

La jugadora del Biesca Gijón HC, Luciana Agudo, “Luchi”, s’ha proclamat per segona temporada consecutiva com la millor jugadora de l’Ok LLiga Femenina, segons el ranking elaborat per les capitanes i entrenadors dels equips que han disputat la competició, que havien de puntuar amb 3,2 i 1 punts les millors jugadores de la categoria, sense poder votar integrants dels seus propis equips.

Les votacions són públiques i es poden consultar complertes en el següent enllaç: http://www.fep.es/prensa/MVPOKLIGAFEMENINO.pdf.

Pel que fa a les jugadores del CP Vilanova, han merescut vots de les seves companyes o entrenadors rivals,  la Berta Tarrida, amb 11 punts i que ha estat considerada com la millor jugadora de la passada edició pels entrenador s del CP Alcorcón i de l’Arenys de Munt, l’Ester Nadal, amb 4, i la Maria Figuerola amb 3.

Xavi Mestres i Cate Ortega, entrenador i capitana del CP Vilanova, han considerat Natasha Lee i Laia Vives, respectivament, com les millors jugadores de la temporada anterior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada