dimarts, 20 de desembre del 2011

Victòria molt cara a Vigo

Maria Figuerola

El passat dissabte el CP Vilanova es desplaçava a Vigo per disputar l’encontre corresponent a la 8ª jornada de l’Ok Lliga Femenina que l’enfrontava al Traviesas HC, nom amb el que afronta la present temporada el desaparescut Vigo Stick.

Després d’un plàcid viatge i amb ganes de deixar enrere les derrotes del nefast pont de la Constitució, les noies del CP Vilanova van sortir a la pista de “las Bouzas” a ple ritme. D’aquesta manera, davant d’un rival que malgrat haver demostrat aquesta temporada unes millors prestacions que l’anterior encara no ha puntuat, les vilanovines s’avançaven ràpidament en el marcador 0-1 amb un gol de la Maria Figuerola.

Paula Torner es lesiona de gravetat

No s’havia complert encara el minut 6 de partit quan Paula Torner s’estavellava contra una tanca lateral al caure en una disputa amb una jugadora rival, en una acció totalment fortuïta. De seguida es va fer palès que aquella caiguda tenia greus conseqüències i que quelcom seriós passava a la cama de la Paula. Amb l’ajuda inestimable de representants del Traviesas HC, als que donem infinitament les gràcies pel tracte rebut i la col•laboració que van tenir en tot moment, vam traslladar la Paula al Hospital Virgen de Fátima on se li va aplicar el primer tractament després d’obtenir el primer diagnòstic, fractura del mal•lèol tibial de la cama dreta. Ahir dilluns, la Paula era operada satisfactòriament a Barcelona d’aquesta lesió, de la que esperem es recuperi el més aviat possible.

Mentre tant, a la pista, les altres quatre jugadores del CP Vilanova que s’havien desplaçat a Vigo afrontaven el partit sense recanvis. Bruna Honório, Clàudia Miret, Ester Nadal i Maria Figuerola conformarien el quartet de pista que dominaria a plaer tot el partit sense concedir ni una sola ocasió de gol a un Traviesas que no aconseguia mantenir la bola per poder arribar a la porteria de la Cate Ortega, inèdita.

Dos gols més d’una Maria Figuerola pletòrica i un de l’Ester Nadal, deixaven el marcador 0-4 a la mitja part de l’encontre.

A la represa, l’equip sencer mantenia el fort ritme mostrat a la primera part i Maria Figuerola continuava el seu recital particular amb una assistència a la Clàudia Miret, que feia el cinquè, i amb dos gols més, el 0-8 després d’una jugada i una finalització espectacular. Bruna Honório havia fet abans el setè, atribuït però a Ester Nadal a l’acta de l’encontre i, la mateixa Ester, si feia el novè que tancava el compte golejador del Pati.

A manca de quatre minuts per la fi de l’encontre, Xavi Mestres donava a la Maria Alba el premi de debutar a la porteria del Patí a la màxima categoria, amb 13 anys recent fets. No va ser segurament el debut somiat, ja que el Traviesas no va fer una sola aproximació a la porteria vilanovina fins a manca de 30 segons per la finalització de l’encontre quan, una bola penjada des del lateral sense aparent perill, es convertia en gol després d’una rematada de molt a prop al aprofitar un rebuig massa curt.

Resultat final de 1-9 que situa a les vilanovines a mitja taula a l’espera de la tornada de festes, quan l’equip haurà de millorar les prestacions d’aquests primers partits si vol tenir aspiracions a estar entre els primers un altre cop al finalitzar la temporada i, qui sap, de tenir opcions de disputar encara l’edició d’enguany de la Copa de la Reina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada