divendres, 24 de juliol del 2009

Aquest any sí !


Tal com informa en la seva web, avui divendres la “Real Federación Española de Patinaje” realitzarà el sorteig de la 2ª Edició de la “Liga Nacional Española Femenina”, que aquest any s’anomenarà oficialment “OK Liga Femenina”.

La gran novetat és la presència d’equips catalans que, aquest any sí, han vist ateses les seves expectatives en quan al nombre d’equips amb dret a inscriure’s i que han valorat molt positivament la disposició de la RFEP a procurar mesures que fomentin l’estalvi en els desplaçaments, agrupant partits quan es jugui fora de la pròpia Comunitat.

D’aquesta manera la Ok Lliga Femenina es durà a terme en format clàssic de tots contra tots a doble volta, amb 14 equips, per la qual cosa es disputaran 26 jornades i el campió serà el primer classificat al finalitzar l’esmentada lliga, sense disputar “play-of”. El que encara no veiem definitivament establert a les bases de competició, és el sistema d’ascensos i descensos, així com el sistema de classificació per disputar la Copa de S.M. la Reina o la via d’accés a competicions europees, normativa que esperem que la RFEP acordi en Comissió Delegada ben aviat.

Tal com informa la pròpia RFEP, els equips inscrits en aquesta competició són:

Federació Catalana: CP Voltregà, CP Vilanova l’Ull Blau, Cerdanyola CH, CE Noia, CE Arenys de Munt, Igualada HC, PHC Sant Cugat, CHP Bigues i Riells i Sferic de Terrassa.
Federació Madrilenya: CP Alcorcón “ Cat’s Best” i Filtros Cartes Santa Maria del Pilar ( Madrid)
Federació Asturiana: Biesca Gijón HC i CP Mieres
Federació Andalusa: CP Claret ( Sevilla )

Informarem puntualment del resultat del sorteig que es durà a terme aquesta mateixa nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada