dimecres, 15 de juliol del 2009

Berta Tarrida jugarà al CP Vilanova l’Ull-Blau


S’ha desvetllat l’incògnita de qui és la vuitena jugadora del CP Vilanova femení per la propera temporada: Berta Tarrida.

La jugadora de Sant Sadurní, fins ara a les files del C.E. Noia Freixenet, s’incorporarà a l’equip del Garraf i aportarà encara més qualitat a un projecte pensat per ser de llarg recorregut. Fins ara, vuit jugadores molt joves -cap arriba als 20 anys- amb un present exitós i un futur extraordinari...i la “veterana” Pía Sarmiento -te 23 anys-, potser, la jugadora més complerta del món.

La Berta no necessita presentació: internacional espanyola i catalana en totes les categories, dues vegades campiona d’Europa sub-19 i d’Espanya de seleccions autonòmiques, internacional absoluta als 15 anys, quan va ser subcampiona d’Europa...

Tancat l’equip, a manca d’una portera que acompanyi la Cate, i tenint en compte que la qualitat de les jugadores que el conformen fa que totes puguin ocupar qualsevol posició a la pista, el femení del CP Vilanova 2009-2010 quedarà així:

Porteres: Cate Ortega
Defenses: Mercè Guerra, Solène Voltzenlugel, Maria Figuerola i Berta Tarrida
Davanteres: Claudia Miret, Esther Nadal, Regina Flix i Pía Sarmiento

A la recerca d’una portera

A hores d’ara, només resta informar qui serà la segona portera. Es treballa en poder incorporar una portera de perfil similar a la resta de l’equip, jove i amb projecció, encara que l’empresa està resultant complicadíssima i les gestions fetes fins ara no han reeixit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada