dissabte, 25 de juliol del 2009

Debut a casa



Ahir divendres, a la seu de la RFEP, es va fer el sorteig de la 2ª edició de la "Ok Liga Femenina" i el CP Vilanova l'Ull Blau tindrà l'oportunitat d'iniciar la competició devant el seu públic, a les Casernes, contra un rival difícil, el PHC Sant Cugat de Mª Rosa Tamburini i Paula Torner.

Falta encara definir la data en que es disputarà aquest encontre, ja que el calendari encara no està tancat perquè manca confirmar les dates de competició europea en que la RFEP, amb bon criteri, sembla que te previst establir jornades de descans per evitar aplaçaments.

Ja a la segona jornada, les noies del Patí hauran de visitar Mieres i afrontar, una setmana després a les Casernes, un partit contra un dur rival, el vigent campió d'Europa, el Biesca Gijón de Cristina Klein, Marta Soler i Luciana Agudo. Després, dos partits a fora, Cerdanyola i Santa María del Pilar ( Madrid), per tornar a l'alternança com a local i visitant fins els final de la primera volta contra Noia, Igualada, Sferic Terrassa, Alcorcón, Claret ( Sevilla), Voltregà, Arenys de Munt i el darrer partit a la pista del Bigues i Riells.

En aquest enllaç podeu consultar el calendari sencer: http://www.fep.es/admin/noticias/docs/calendario%202009-2010%20OK%20Liga%20femenina.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada