diumenge, 13 de setembre del 2009

El Cerdanyola CH guanya la Supercopa Catalana

Ahir dissabte, al Pavelló Dani Pedrosa de Castellar del Vallés, el Cerdanyola CH es va proclamar vencedor de la 1ª Supercopa Catalana en vèncer el CP Voltregà per 6 gols a 2.

Cal dir que el CP Voltregà afrontava el partit sense tres jugadores mundialistes, Natasha Lee, Anna Romero i Carla Dorca. En el cinc titular, Laia Vives, Cristina Barceló, Carla Giudici i Maria Ferrón. Les verd i blanques - Laia Salicrú, Daniela Guerrero, Mónica Piosa, Iolanda Font i Adriana Gutiérrez - van iniciar el partit molt més "enxufades" i al minut 7 ja havien aconseguit una renda de tres gols, gràcies als gols d'Adriana Gutiérrez, Iolanda Font, i novament Adriana al finalitzar un contraatac amb la mateixa Font. En aquest punt, l'Anna Casaramona ingressa a la pista en lloc de la Maria Ferrón i el Voltregà ja no mouria l'equip en tota la resta de partit. Es just dir que el Voltregà va disposar d'oportunitats, diverses, però ja fos per les bones intervencions de la Laia Salicrú o per el desencert de les jugadores blanc i blaves, la primera part va finalitzar amb aquest 3-0.

A la segona part les jugadores del Voltregà van sortir disposades a aixecar el marcador i semblava que aconseguien un cert control del joc. Al minut 3, Anna Espriu, que havia substituit Iolanda Font a les acaballes de la primera part, fa un rebuig dins l'àrea amb mala fortuna, ja que la bola s'aixeca més del que és reglamentari i provoca un penal que la Cristina Barceló s'encarrega de transformar. Al minut 7, Giudici fa gol en executar una falta directa consequència de la 10ª falta d'equip i posa emoció al marcador. Després de diverses ocasions en ambdues porteries, quan semblava que el Voltregà podia empatar el partit, es produeixen dues jugades clau al minut 12: en primer lloc, L'Adriana roba una bola a la Carla i encara la Laia Vives, fent el 4-2. A la jugada inmediatament posterior, la propia Carla roba una bola a la Mónica i encara la Laia Salicrú en solitari...però no transforma. D'aquí fins a final, control del Cerdanyola i dos grans gols de la Daniela Guerrero, el primer al minut 15 de falta directa -magistral, malgrat que el seu adorn no va agradar lògicament a l'afició del Voltregà- i al minut 19 amb un poten xut a l'escaire.

Felicitar a les jugadores dels dos equips pel bon partit i particularment al Cerdanyola pel títol aconseguit.