dimecres, 2 de setembre del 2009

Inici d'una llarga pretemporada amb l'Igualada de primer rival

L'equip femení del CP Vilanova ja ha iniciat els entrenaments d'una pretemporada atípica i llarga, just d'efectius, ja que les convocatòries i compromisos de les seleccions sub-19 i absoluta fan impossible de moment fer entrenaments conjunts d'un equip que, d'altra banda, ha estat força renovat. Una pretemporada llarga, que ha de durar fins el 8 de novembre on es disputarà el primer partit de l'OK LLiga femenina que enfrontarà el CP Vilanova amb el PHC Sant Cugat.

Fins aquesta data, el CP Vilanova disputarà diversos partits de caire amistós amb equips femenins i masculins per tal d'anar agafant el ritme de competició. La primera presa de contacte serà el diumenge 13 de setembre al 29è Torneig "Ciutat d'Igualada" Memorial Francesc Fontanellas, on s'enfrontarà amb els equips de CHP Bigues i Riells, PHC Sant Cugat i Igualada HC.
Un cap de setmana després, el dissabte 19 de setembre, en el marc de la presentació dels equips del CP Vilanova, l'equip femení es presentarà a les Casernes contra l'Igualada HC a les 18:00 h., en un partit previ al que disputaran el equips masculins dels mateixos clubs a les 20:00 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada