dilluns, 7 de desembre del 2009

El cap de setmana comença bé




Filtros Cartés Santa María del Pilar -0
CP Vilanova                                   -8


El CP Vilanova ha tornat del desplaçament a la Comunitat de Madrid amb 6 punts a la butxaca i molt bones sensacions. Dissabte a la tarda, l’equip va afrontar el primer partit després d’un plàcid desplaçament en autocar, en el que cal destacar també la bona tasca de l’aparell logístic del Patí, que va programar les coses de manera que l’equip arribés al xiulet inicial contra el Santa Maria del Pilar en les condicions adequades per oferir un rendiment òptim. Petits detalls que a la llarga poden ser importats. Cal seguir treballant en la mateixa línia.

L’encontre no va tenir massa història, encara que cal destacar el debut a la porteria de la nova incorporació a les files del Patí, la Sofía Griñán, i els minuts que en Carlos Figueroa va donar a totes les integrants de l’equip. El partit va ser un monòleg ofensiu de les verd i blanques. Al minut 2, Pía Sarmiento inaugurava el marcador al rematar una assistència de Berta Tarrida. Un minut més tard, Ester Nadal donava la seva primera mostra d’oportunisme al aprofitar un rebuig de la portera local a un xut de la Pía i, al minut 7, la mateixa Ester marcava amb un xut creuat de cullera. La primera part finalitzava tal com havia començat, aquest cop amb un gol de la Berta al rematar una assistència de la Pía. L’equip visitant, només havia inquietat la portera defensada per la Cate en una ocasió.

La segona part s’iniciava amb la presència de la Sofía Griñán a la porteria i amb 5 pals consecutius de les noies del CP Vilanova en els cinc primers minuts. Destacar la mala sort de cara a gol que sembla acompanyar la Solène Voltzenlugel en aquest inici de temporada. Dues jugades personals seves, després de robar la bola en camp propi i superar per potència les defensores rivals, van finalitzar amb dos potentíssims xuts al travesser que haurien representat dos grans gols – la francesa, molt treballadora als entrenaments i ben integrada al vestidor, se’ls mereix -. En aquest aspecte, el mateix podem dir de la Maria Figuerola, una jugadora amb una gran presència a l’equip, fonamental en la recuperació, bé en la construcció i gran assistent, que aquest any encara no s’ha estrenat com golejadora en partit oficial. Però no tot van ser pals. Quatre gols més van caure en aquesta segona part, de la ma de Pía Sarmiento als minuts 5 i 10, i d’Ester Nadal als minuts 13 i 14, i molts minuts per la mateixa Solène i les petites, la Regina i la Mercè, sense que el Stª Maria inquietés el més mínim la porteria de la Sofía, que només va haver d’intervenir en un parell o tres d’ocasions que va resoldre sense dificultats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada