diumenge, 7 de març del 2010

Vilassar de Mar serà la seu de les finals

El Club Olesa Patí és actualment el 7è classificat

Aquest cap de setmana s’ha jugat la 19ª jornada de la lliga regular de la competició de la categoria Femení Base.

El CP Vilanova s’ha imposat a la pista del Lloret per 0 gols a 9 i consolida la primera plaça, a l’espera de la disputa de la final del Campionat de Catalunya.

Vilassar de Mar serà la seu d’aquest esdeveniment, els propers dies 17 i 18 d’abril, on el sis primers equips de la classificació es disputaran el campionat. Paral•lelament, també es durà a terme la Copa Federació( circular 53 ) amb el mateix format i a la mateixa seu, amb els sis darrers classificats, en un cap de setmana on els 12 equips de la competició es reuniran en la que es preveu una altra gran festa de l’hoquei femení.

A manca de tres jornades, únicament manca conèixer quina serà la distribució dels equips entre les dues competicions.

Pel Campionat de Catalunya, semblen clars Vilanova, Bigues i Riells, Castellet i Vilassar. Els altres dos classificats haurien de sortir de la disputa dels partits que resten entre Voltregà, Mataró i Olesa. A partir de l’Olesa, actualment setè classificat, hi ha una gran escletxa, i es que, l’equip que finalment es classifiqui en 7ª posició, sigui el que sigui, tal com ha ant la lliga regular, sembla que tindrà moltes possibilitats de proclamar-se campió de la Copa Federació...

Es disputa la 15ª Jornada de l'Ok Lliga Femenina

Aquest cap de setmana s’ha disputat també la 15ª Jornada de l’Ok Lliga Femenina, jornada en la que el CP Vilanova ha hagut d’ajornar el partit amb motiu de la disputa del partit de tornada de l’eliminatòria de la Copa d’Europa de clubs, que han jugat el CP Mieres, rival del Vilanova en aquesta jornada, i el RSC Cronenberg alemany.

Destacar aquest cap de setmana l’empat del Biesca Gijón a la pista del Cerdanyola CH, la victòria del Bigues i Riells a Igualada i la del CE Arenys de Munt a Terrassa, enfront l’ Sferic, per un ajustat 2-4.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada