diumenge, 11 d’abril del 2010

Acaba la lliga regular de la categoria Femení Base

Mercè Guerra vs Adriana Gutiérrez

Ahir a la tarda, el Pavelló Municipal de Vilassar de Mar va ser l’escenari del darrer partit de la lliga regular de la categoria Femení Base, en un partit que va enfrontar l’equip local, tercer classificat definitiu després de la derrota del Bigues i Riells en el seu darrer enfrontament amb el Reus Deportiu, amb el campió d’aquesta lliga regular, el CP Vilanova.

Aquest mateix Pavelló serà l’escenari del Campionat de Catalunya de la categoria el proper cap de setmana, on les vilanovines intentaran certificar la superioritat mostrada en aquesta lliga regular però, per damunt de tot, passar-ho bé, en el que serà una gran trobada de totes les jugadores que han disputat aquesta lliga.

Ahir, l’equip es va imposar per 4-5 al Vilassar en un bon partit, força equilibrat i amb alternances al marcador. Sense la Mercè Guerra, la Pati Miret i la Maria Córdoba, la Gemma Ruíz es va encarregar de guardar les esquenes de l’Ona Matas i la prebenjamí Paola Pascual, capitana ahir, que es van convertir en les golejadores de l’equip amb dos gols cadascuna. L’últim, el que donava la victòria a les vilanovines, el va fer la Ruth Figuerola a pocs segons pel final de l’encontre, en definir perfectament una gran jugada personal.

Aina Martínez, Anna Agustí i Gemma Briva, més les dues porteres habituals, completaven ahir l’equip i una bona feina, com ha estat habitual durant tota la temporada.

Mercè Guerra jugarà dues finals.

Cap de setmana profitós per la Mercè que veia avui diumenge com el seu Aleví A –del que n’és la capitana- es classificava matemàticament, per segon any consecutiu, per disputar les finals del Campionat de Catalunya Aleví. Moltes felicitats a la Mercè i a la resta de components d'aquest formidable equip, així com a tots els integrants del Juvenil A, que ahir també es classificaven per les finals del Campionat de Catalunya al remuntar un 3-5 advers a la pista del Cornellà en el partit de tornada, al imposar-se per 2-5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada