dilluns, 12 d’abril del 2010

La final de la Copa d'Europa ja te equips


Biesca Gijón HC, CP Alcorcón, RSC Cronenberg i US Coutras, es disputaran els propers 1 i 2 de Maig el títol de campió continental a Gijón, encara que no se sap encara si serà al Pavelló de "El LLano", o el Biesca escollirà un altre escenari amb més capacitat, donat el nombrós públic que s’espera assisteixi al esdeveniment.

No en va, aquest cap de setmana més de 500 persones es donaven cita al Pavelló de "El Llano" per veure com el seu equip accedia a la final a quatre en derrotar l’equip alemany del TUS Dusseldorf per 4-1.

L’altre equip que representa aquest any l’hoquei patins femení de l’estat, el CP Alcorcón, destrossava el Viareggio italià guanyant per 14-2 la tornada d’una eliminatòria que ja dominava amb el 1-5 aconseguit a Itàlia.

Per la seva banda, Alemanya i França estaran representades a la final amb els equips que aglutinen al majoria de jugadores internacionals dels seus països.

El RSC Cronenberg, que serà el rival del Biesca Gijón a semifinals, derrotava el Noisy-le Grand francès per 2-4, certificant una classificació que ja estava cantada amb la seva victòria a casa per 7-1.

El US Coutras, rival de l’Alcorcón a semifinals, sense Adeline le Borgne, era derrotat a Portugal pel UDC Nafarros per un ajustat 3-2, però passava sense complicacions per la gran avantatja aconseguida en el partit d’anada, on va vèncer per 7-3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada