dimecres, 12 de maig del 2010

El Femení Base es juga diumenge la classificació per la Copa de la LLiga



El proper diumenge es jugaran els partits de classificació dels 8 equips que participaran el proper 22 i 23 de Maig a la final de la Copa de la LLiga de Femení Base, que es disputarà a Juneda, i que la Federació Catalana ha reservat en aquesta ocasió a les jugadores nascudes entre els anys 1998 i 2003, ambdós inclosos. Sense jugadores de categoria alevi doncs, a les Pati Miret, Mercè Guerra, Maria Córdoba, Ruth Figuerola i Gemma Ruíz, els hi ha tocat el torn d'animar des de la graderia les que han estat companyes tota la temporada.

Al haver 12 equips inscrits per disputar aquesta competició, la Federació Catalana ha distribuït els equips en quatre grups de tres, dels que es classificaran dos d’ells per grup per anar a Juneda. El CP Vilanova ha estat enquadrat en el grup B, juntament amb el PHC Blanes i el Reus Deportiu, que jugaran els seus partits a Mollet, el proper diumenge dia 16 de Maig, juntament amb els equips del grup C, C Vilassar Hoquei, CP Voltregà i Mollet HC.

Els altres dos grups, formats pels equips de CHP Bigues i Riells, HC Castellar i Sferic, el grup A, i el CH Mataró, CH Vila-sana i HC Palau de Plegamans, el grup D, es jugaran la classificació a la seu de Bigues i Riells.

El CP Vilanova disputarà els seus partits, dues parts de 15 minuts, contra el PHC Blanes a les 11:00 hores, i contra el Reus Deportiu a les 13:00 hores. Les verd i blanques, que ja han demostrat aquesta temporada que també poden ser força competitives sense les jugadores alevins, poden comptar per aquesta classificació amb les dues porteres, la Maria Briva i la Maria Alba Bonvehí, més les jugadores, Ona Matas, Judith Árboles, Aina Martínez, Anna Agustí, Gemma Briva, Paola Pascual i Judith Esteve, per citar les que han participat aquesta temporada en la lliga de la categoria.

Si finalment la sort acompanya i s'aconsegueix la classificació, la disputa de la final de Juneda coincidirà amb la final del Campionat de Barcelona Prebenjamí, que es farà a Mollet i pel que s'ha classificat el prebenjamí A del CP Vilanova, on juguen la Paola i la Judith...però d'això ja ens ocuparem després si cal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada