dimecres, 26 de maig del 2010

Ja tenim selecció catalana

Clàudia Miret i Maria Figuerola

El Sr. Josep Mª Barberà, seleccionador català femení, ha donat ja a conèixer la llista definitiva de les jugadores que representaran Catalunya al Campionat Estatal de seleccions autonòmiques femenines que es disputarà a Gijón els propers 26 i 27 de juny. Com és habitual, Catalunya presentarà una selecció SUB-18.

Poden sorprendre d’inici algunes il•lustres absències -Anna Casarramona i Berta Tarrida sense anar més lluny - en una selecció molt jove, en la que de ben segur en Josep Mª Barberà ha volgut donar l’oportunitat a algunes jugadores emergents i reservar d’altres de joves, però ja consagrades, per disputar la Copa Amèrica que se celebra a Vic entre el 20 i el 26 del mateix mes.

La selecció, que compte amb 9 jugadores que sumen 81 gols a l’actual temporada d’Ok Lliga Femenina, tindrà a la porteria la Cristina Vegas del CHP Bigues i Riells i la Teresa Bernades, de l’Igualada HC, ambdues titulars a hores d’ara als seus respectius equips.

Clàudia Miret i Maria Figuerola son la representació vilanovina. La primera, habitual des de fa anys a les convocatòries Sub-19 de les seleccions espanyoles i catalanes, ha d’aportar la seva experiència i gol – en porta 20 aquesta temporada a Ok Lliga- . A la Maria Figuerola li arriba als 16 anys per primer cop un merescut reconeixement a la seva trajectòria al primer equip femení del CP Vilanova, on és una jugadora important des de fa ja, al menys, tres temporades.

Experiència també la que aportarà la mundialista Carla Dorca, del CP Voltregà, destinada a ser un autèntic puntal d’aquesta selecció. L’Arenys de Munt aportarà dues de les jugadores més interessants de l’actual panorama català, dues jugadores que son ja una realitat, Laia Pera i Vanessa García, capaçes de fer-se un lloc en un Arenys de Munt potentíssim aquest any. Completen la llista Ivonne Copoví de l’Igualada i Silvia Ferrer de l’Sferic de Terrassa, que han fet una esplèndida temporada a l'Ok Lliga enguany, amb 11 i 16 gols respectivament.

Menció a part ens mereix la jove Laura Puigdueta, de l'HP Palau de Plegamans, l’única jugadora que encara no ha debutat a l’Ok Lliga, una jugadora elèctrica i dinàmica, que és la cara visible de la gran generació que comença a apuntar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada