dimecres, 16 de febrer del 2011

L'equip MiniFem del CP Vilanova Subcampió de la II Copa Catalana

Equip MiniFem del CP Vilanova

El passat diumenge dia 13 de febrer es van celebrar a Palau de Plegamans les finals de la II Copa Generalitat Catalana en categoria MiniFem i Nacional Catalana Femení.
La presencia del MiniFem del CP Vilanova va ser notable accedint a la final del torneig després de guanyar en semi finals a l’equip del Bigues i Riells per un resultat de 5 a 3.
La final, contra les noies del Mataró, va ser molt disputada fins les acaballes del partit. Una tarja blava que considerem injusta i un gol anul·lat,  no va fer decaure a les nenes del Patí que van lluitar fins al final per endur-se la Copa.
El resultat de 4 a 2 a favor de les noies del  Mataró va permetre a aquestes proclamar-se campiones de la II Copa MiniFem, i d’aquesta manera, revalidar el títol aconseguit la passada temporada, també en una final disputada contra el  CP Vilanova.
El proper mes de Maig es jugaran les finals del Campionat de Catalunya on el CP Vilanova es un dels clars favorits al títol. Cal destacar l’esforç col·lectiu d’aquest equip amb nenes entre 6 i 11 anys per deixar el nom del CP Vilanova on es mereix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada