dilluns, 29 d’agost del 2011

El CP Vilanova incorpora a Paula Torner

Paula Torner ha acceptat l’oferta per incorporar-se al CP Vilanova i cobrir la vacant generada per la marxa de la Berta Tarrida al Reus Deportiu.

La fins ara jugadora del Tordera, Arenys de Munt, Lloret, Vic, Cerdanyola i Sant Cugat, ha estat diverses vegades internacional amb Catalunya i Espanya, selecció en la que va debutar amb 14 anys i amb la que ha disputat tres mundials, aconseguint, entre d’altres moltes fites, ser campiona del món l’any 2008 a Yuri-Honjo.

Amb aquest anunci, el CP Vilanova apuntala l’equip amb una defensa-mig de molts quirats, que ve a sumar-se a un equip jove però amb jugadores experimentades a Ok Lliga Femenina i que aspira a millorar la cinquena posició aconseguida a les dues darreres temporades.

Amb la incorporació de la Paula Torner i la Maria Leal, provinent del Vila-seca, el CP Vilanova disposa ja de vuit jugadores de pista en el seu planter, però no descarta la possibilitat d’incorporar una darrera jugadora de reconegut prestigi internacional abans de l’inici de la competició, el dia 5 de novembre contra l’Igualada HC.

Partits de pretemporada

Relació de partits concertats:

10-9-2011: Igualada HC- CP Vilanova
11-9-2011: HC Piera- CP Vilanova
17-9-2011: CE Arents de Munt- CP Vilanova*
2-10-2011: CP Vilanova - Selecció Alemanya*

*Partits pendents de confirmació, condicionats als compromisos de les jugadores del CP Vilanova amb la Selecció Espanyola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada