dimecres, 3 d’agost del 2011

Sortejada la fase prèvia de la Copa de la Lliga



Ja es poden consultar a la web de la FECAPA els calendaris de la Copa de la Lliga de la propera temporada, competició que es durà a terme enguany en la seva totalitat abans de l'inici de la lliga regular de les competicions femenines .

La fase prèvia es farà entre el 25 de setembre i el 9 d'Octubre - en format lligueta a un sol partit - i la fase final el cap de setmana del 16 d'Octubre, entenem que en una seu encara per confirmar.

Per disputar la fase prèvia s'han establert diversos grups en les diverses categories:

Segona Catalana:

El segon equip del Patí es desplassarà  a Navarcles el dia 1 d'Octubre per iniciar la competició contra l'equip d'aquesta localitat i disputarà el segon partit a casa el día 8 contra l'Olesa. El Navarcles, igual que el CP Vilanova, estrena categoría, mentre que l'Olesa, que ja te un equip a la màxima categoria catalana,  ha renunciat a l'ascens a primera per donar protagonisme a les jugadores més joves en una categoria menys exigent.

Sub 16:

L'equip Sub16 iniciarà la temporada debutant en aquesta competició el dia 25 de Setembre a Reus, i disputarà el segon partit de la lligueta a casa contra el Castellar el dia 2 d'Octubre. En atenció a temporades anteriors, dos equips que haurien d'estar a l'abast de les vilanovines, encara que no s'hi val a badar.

MiniFem:

Les més petites, amb un equip completament renovat, iniciaràn la competició a casa contra Vendrell el dia 24 de Setembre i el 1 d'Octubre també a les Casernes contra el Vilafranca, dos equips que també debuten en categoria MiniFem. Tancaràn la fase prèvia a l'exigent pista del Reus Deportiu el 9 d'Octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada