dimecres, 16 de novembre del 2011

EL CP Vilanova començarà divendres l’Ok Lliga amb només un sol entrenament conjunt

Equip 2011-2012

Per fi, el proper divendres 18 de novembre el CP Vilanova iniciarà la competició d’enguany. I no ho farà de la millor manera que ho podria fer. Els compromisos de diverses jugadores amb les seleccions catalana i espanyola, ja complerts, suposarà que avui dimecres sigui el primer entrenament en el que Xavi Mestres pugui comptar amb totes les jugadores que divendres iniciaran la competició al Pavelló de les Casernes a les 21:00 hores, contra l’Igualada HC.

A partir d’aquest dia, una marató de partits per tal de recuperar les dues jornades endarrerides, sense haver d’ajornar les vigents, es clar . Després de l’estrena de divendres 18, diumenge 20, les Casernes serà l’escenari de l’enfrontament contra Arenys de Munt a partir de les 13:30. Dimecres 23 l’equip es desplaçarà a Sant Hipòlit per enfrontar-se al Voltregà a partir de les 20:45 hores, i el proper dissabte 26 a Sant Cugat a les 21:00.

Quatre partits en vuit dies, els tres primes contra rivals favorits a estar a la part alta de la classificació i un quart a la pista d’un Sant Cugat que malgrat finalitzar la passada temporada en posicions endarrerides, sempre ha estat un rival molt difícil per les vilanovines a domicili.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada