diumenge, 20 de novembre del 2011

Volen dos punts de les Casernes

Foto Xavier Rondón

Aquest migdia, amb el regust encara de l'ajustada victòria del passat divendres davant l'Igualada, el CP Vilanova s'enfrontava al CE Arenys de Munt amb certes incògnites encara sobre el joc que és capaç de desenvolupar. L'Arenys, un equip que la passada temporada va guanyar a les Casernes però que les vilanovines van derrotar a domicili, era una bona pedra de toc.

Però les incògnites no s'han esvait. Les sensacions han estat millors que les de divendres i, si contra Igualada un empat no hagués pas resultat extrany, avui, amb un empat, pensem que les vilanovines s'han mostrat superiors a un rival que s'ha mostrat potent però just de banqueta i que ha tingut en la seva portera a la jugadora més destacada. Les conclusions apunten a que els tres equips que hem vist aquest cap de setmana encara estan lluny del seu millor moment i que les mancances de la pretemporada passen factura a tothom.

El partit ha començat amb equilibri i domini altern, que s'ha mantingut tota la primera part. Les estadístiques indiquen una major arribada de les vilanovines, encara que ha estat el CE Arenys de Munt qui s'ha avançat al marcador al llençar ràpidament una falta que ha agafat despistada la defensa vilanovina i ha deixat sola Elena Ruíz que ha aconseguit batre Cate Ortega amb una bola que ha entrat després d'un rebot. Les verd i blanques han disposat de clares ocasions per igualar l'encontre, sobre tot dues de la Mercè Guerra i la Maria Figueroa, però s'ha arribat al descans amb el resultat favorable al CE Arenys de Munt.

Enric Daumal. Foto Xavier Rondón
A la represa, les vilanovines sortien amb més empenta i en dos minuts capgiraven el marcador. Primer ha estat Paula Torner al transformar un llençament de penal al minut 3. Un minut després, Bruna Honòrio pujava una bola plena de potencia des de la pròpia àrea, circulava per darrera la porteria rival i cedia enrera perquè Claudia Miret rematés al fons de la xarxa. El CE Arenys de Munt semblava passar els pitxors moments, però un temps mort demanat pel tècnic Enric Daumal - molt correcte però espectacular en la seva conducció de l'equip des de la banda -, ordenava el joc visitant i frenava l'empenta local.

D'aquí al final, malgrat sovintejar les ocasions en ambdues porteries, és on pensem que les vilanovines no han pogut resoldre un partit que tenien de cara. La Viky Rodríguez s'ha mostrat encertadíssima i ha estat la clau de l'empat del seu equip. Del possible 3-1, s'ha passat a l'empat a 2 al transformar Leticia Corrales la falta directa acumulativa a manca de sis mints pel final. Tres minuts després, el CP Vilanova ha tingut l'ocasió de sentenciar l'encontre, si més no de posar-se per davant, amb la corresponent falta directa fruit de les 10 faltes de l'Arenys. Bruna Honòrio no ha refusat la responsabilitat però el seu llençament ha estat aturat per la Viky Rodriguez i el marcador no s'ha mogut.

El proper dimecres una prova de foc per les vilanovines a Voltregà en un partit per continuar creixent i conjuntant l'equip que, malgrat les bones sensacions, encara està lluny de la millor forma.