dimecres, 17 de juny del 2009

3x3 d'hoquei femení al Pavelló de les Casernes


El proper dia 11 de juliol


El proper dia 11 de juliol es disputarà al Pavelló de la Plaça de les Casernes el 1er 3 x 3 Ciutat de Vilanova d’hoquei femení, Gran Premi RSM assegurances. El torneig serà organitzat per les jugadores del Patí Cate Ortega i Pia Sarmiento, amb la col·laboració de la Fundació del CP Vilanova. El torneig comptarà amb el patrocini de RSM corredoria d’assegurances i la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat i dels espònsors habituals de l’equip femení, els establiments Simpàtic i el Fornet d’en Rossend .
La inscripció te un cost de 20 € por jugadora, que inclou esmorzar i dinar, i l’equip guanyador s’emportarà un premi de 400 €.
Malgrat ser un torneig de categoria sènior, on s’esperen jugadores i equips del mes alt nivell, aquesta primera edició vol ser una festa de l’hoquei patins femení i s’acceptaran inscripcions d’equips formats per noies d’edats inferiors, dintre d’una lògica. Per demanar informació o fer la inscripció, heu de contactar directament amb les organitzadores o a l’adreça de correu electrònic clubpativilanovafemeni@hotmail.com , abans del dia 5 de juliol.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada