diumenge, 14 de juny del 2009

EL HC Cerdanyola guanya la Copa Catalana

Cerdanyola CH -3
CP Vilanova l'Ull Blau - 0

Finalment s’ha imposat la lògica i les noies del Cerdanyola CH s’han proclamat campiones de la 1ª Copa Catalana. Bon partit el que hem pogut veure aquesta tarda al Pavelló de la Maurina de Terrassa, on les noies del Cerdanyola CH han imposat el seu ofici en front d’un equip, el del Patí, que ha lluitat de valent i no ho ha posat gens fàcil. Molt pocs segons han fet falta perquè el Cerdanyola marqués el primer gol: només treure del centre de la pista, una jugada assajada ha sortit a la perfecció i ha deixat sola a la Paula Torner que ha batut la Caterina amb un tir creuat. El gol matiner no ha semblat preocupar massa a les noies del Patí que, conduïdes per Pía Sarmiento i malgrat no poder desenvolupar el joc habitual donades les sensibles baixes, han disposat d’ocasions per empatar el partit, ocasions que la portera del Cerdanyola, Laia Salucrú, s’ha encarregat d’aturar amb seguretat. El gol podia caure per qualsevol banda i ambdues porteres feien la seva feina a la perfecció. A manca de poc més d’un minut per finalitzar la primera part, Daniela Guerrero anotava una falta directa que deixava el marcador 2-0 a la mitja part, però amb la sensació de que tant la Pía Sarmiento com la Claudia Miret podien inventar una jugada en qualsevol moment que escurcés la diferència. A la segona part el Cerdanyola ha sortit a controlar el partit i ha tingut possessions llargues, malgrat la lluita incansable de les jugadores del Patí que, lluny d’arronsar-se, s’han permès fins i tot pressionar i sortir en contraatacs que han donat més d’un ensurt a la Laia que ha tret fins quatre boles amb el casc. És cert però que també el Cerdanyola ha tingut les seves ocasions, totes elles ben aturades per una Caterina que s’ha mostrat molt segura durant tot el partit. A manca d’un minut per finalitzar l’encontre i amb unes esgotades jugadores del Patí pressionant a tota la pista, Vanessa Daribo ha aprofitat un desajustament en defensa i ha rematat a boca de canó el tercer gol que tancava el partit. Un just vencedor al que no hem de treure cap mèrit, i unes noies, las del Patí, que han sortit amb el cap ben alt després d’haver estat un rival molt digne malgrat la gran diferència d’edat.