dijous, 29 d’octubre del 2009

Espanya per fi guanya a Alemanya

Ester Nadal. Foto: Blog Raxoi femenino, http://hockeyraxoifemenino.blogspot.com/


Espanya - 3
Alemanya - 0



Aquesta nit el seleccionador espanyol, Joan Solé, dormirà tranquil: el primer objectiu d'aquest campionat està complert, s'ha guanyat Alemanya, la bèstia negra en els darrers europeus que finalment s'ha pogut batre, i sense encaixar cap gol.

Si no fos per aquesta victòria que, tot sigui dit, tampoc ha estat cap sorpresa, la jornada es podria considerar que ha estat de transició. França ha derrotat, amb tot a favor, una Suïssa que només te l'al.licient del partit contra Anglaterra per evitar l'última possició final, per un contundent 8-0. Portugal per la seva part, s'ha desfet d'una Anglaterra amb la mateixa motivació que les suïsses i que es va diluint cada jornada que passa, per un més que contundent 13-1.

Espanya, com deiem, ha jugat un partit seriós, ha dominat Alemanya en tots els aspectes del joc i, amb la lliçó ben apresa, s'ha dedicat a guanyar el partit sense estridències i sense lleugereses defensives. Natasha Lee ha fet el gol que ha permés anar al vestidor amb 1-0, per després arrodonir el resultat a la segona part amb dos gols més de la mateixa Lee i Carla Giudicci. Feina feta i demà Portugal, contra qui no s'ha de perdre, ja que el rival que caldrà guanyar, sens dubte, és França a l'últim partit.

Demà França continuarà amb la seva marxa triomfal i, si no hi ha un d'altabaix, tal com van les coses, el més previsible és que destrossi Anglaterra i es col.loqui líder provisional amb una diferència de gols força favorable, a l'espera del partit de dissabte que, si demà Espanya no perd amb Portugal, es podrà considerar com la gran final del campionat. Alemanya i Suïssa jugaran un partit de tràmit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada