dimarts, 28 de setembre del 2010

Ja hi tornem a ser contra el Bigues


El proper diumenge dia 3 d’octubre a les 12:45 hores, el Pavelló de les Casernes serà testimoni d’un nou enfrontament dels equips femenins sub-16 del CP Vilanova i del Bigues i Riells.

Aquesta vegada està en joc la classificació per la disputa de la Copa de la Lliga, competició en al que hi participaran a final de temporada els tres primers equips classificats dels tres grups sortejats per l’ocasió, més el millor segon.

 L’estadística és nefasta per les vilanovines, que han perdut els tres enfrontaments anteriors amb les jugadores del Bigues i Riells. Els dos primers, els partits de la lliga regular de la categoria femení base, encara que val l’excusa que va ser sense l’equip al complert. Però amb totes les forces a la pista també es va perdre la final del campionat en una memorable final a Vilassar, plena d’emoció, que va caure de manera ajustada del costat del Bigues i Riells.

Ambdós equips han guanyat ja al tercer equip en discòrdia al grup, el HC Castellar, per 9-0 el Bigues i per 14-0 dissabte passat el Vilanova, amb la qual cosa un empat els seria suficient a les vilanovines per aconseguir la primera plaça del grup i la classificació automàtica, sense esperar saber si s’és finalment el millor segon.

Malgrat tot és ben clar que aniria força bé guanyar, per allò de la moral, ja toca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada