dijous, 14 d’octubre del 2010

El CP Vilanova ajorna el debut a l’Ok lliga Femenina

Clàudia Miret

El debut del CP Vilanova a l’edició d’enguany es produirà el proper  6 de novembre a les Casernes contra el CP Voltregà, en el partit corresponent a la quarta jornada.

El partit que enceta la competició, que les verd i blanques havien de disputar a Terrassa contra l’Sferic, ha estat ajornat fins el dia 14 de novembre. Vilanova i Sferic s’han posar d’acord en ajornar aquest debut a petició de l’equip vilanoví, amb motiu de la participació de tres de les seves jugadores - Berta Tarrida, Esther Nadal i Clàudia Miret-  a l’europeu sub 20 que es disputarà a Alemanya entre el 20 i el 24 d’octubre.

Aquest fet, juntament amb la disputa del passat mundial, no ha permès encara a l’equip vilanoví disposar de totes les seves jugadores en cap entrenament de pretemporada. La disputa de l’europeu obliga també a l’ajornament del partit de la segona jornada, contra el Cerdanyola, pel que encara no hi ha data confirmada.

La tercera jornada toca descans, per ser aquest any una lliga de tretze equips, i finalment la quarta jornada es produirà l’esmena’t debut contra el CP Voltregà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada