dimarts, 5 d’octubre del 2010

El CP Vilanova derrota al CHP Bigues i Riells i aconsegueix la classificació per les finals de la Copa de la Lliga.

Maria Córdoba

Ha fet falta disputar quatre partits per derrotar finalment la “bestia negra” de l’equip femení B.

El passat diumenge, el CP Vilanova Sub-16 es va imposar per fi a un CHP Bigues i Riells que va tornar a posar les coses molt difícils, en un partit que no es va decidir fins el minuts finals.

Però diumenge la sort va caure del cantó de les verd i blanques. Malgrat el resultat, la qualitat de les jugadores rivals va exigir que les jugadores vilanovines s’exprimissin al màxim fins el darrer minut.

La Maria Córdoba, amb 4 gols, -algun d’ells d’extraordinària factura- va ser la jugadora més decisiva de l’encontre, juntament amb l’enorme tasca en defensa i atac de les dues conductores de l’equip, la Mercè Guerra i la Pati Miret, que van fer un gol cada una i van aglutinar la major part del joc vilanoví.

El marcador va ser finalment 6-2 favorable al CP Vilanova que, amb aquesta victòria, és el primer classificat del grup A i obté la classificació per disputar la final a quatre de la Copa de la Lliga de la categoria que es disputarà a finals de temporada.

A hores d’ara, l’únic rival confirmat és el Fagavi Vila-sana, primer del grup A. L’altre rival, serà el vencedor del partit que la propera setmana han de disputar el Palau de Plegamans i el Blanes, del grup C,  i el quart equip classificat serà el millor segon dels tres grups, pendent de comunicar per part de la Federació quan finalitzi aquesta fase prèvia.