divendres, 17 de desembre del 2010

El MiniFem trepitja fort

CP Vilanova MiniFem: Anna Agustí

Demà dissabte dia 18 de desembre, a les 11:00 hores, el MiniFem del CP Vilanova s’enfrontarà al HC Sentmenat al Pavelló de les Casernes, en el que serà el seu setè partit en aquesta competició.

Després de sis partits disputats, les més petites són líders amb 15 punts a la classificació del grup B de la fase regular de la categoria. L’equip ha guanyat cinc partits i només ha cedit una derrota a Terrassa. Tanmateix, l’equip és el màxim golejador de la competició, amb 47 gols, igual que els dos equips d’Ok Lliga del Patí, tant en categoria masculina com femenina.

El Sub-16 intenta no despenjar-se dels llocs capdavanters

Trajectòria més irregular la que està portant l’equip sub-16 que, amb 3 victòries i 3 derrotes, ocupa la sisena posició a la taula amb 9 punts, però ben a prop dels tres equips que el precedeixen.

Un d’ells és el Blanes quart amb 12 punt i un partit més, a qui superaran a la taula i prendran la posició en cas d’aconseguir derrotar-lo demà dissabte a les Casernes, en el partit que es disputarà a les 18:30 hores, just abans del partit d’Ok Lliga que enfrontarà CP Vilanova i CHP Bigues i Riells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada