diumenge, 5 de juny del 2011

El CP Vilanova tanca la temporada amb una victòria

El CP Vilanova es va fer el passat dissabte mb un treballada victòria per 4-2 contra un notable CP Alcorcón a la darrera jornada de l'Ok Lliga Femenina, que li va permetre somiar aquella nit amb una quarta plaça a la classificació final que li donava accès a disputar el proper Campionat d'Europa.
Malgrat la victòria finalment del Biesca diumenge i que s'esvaís el somni, El CP Vilanova va tancar la temporada amb bon sabor de boca després de la disputa d’un partit molt competit, amb un rival molt millorat respecte al que es va trobar a la primera volta.

Les locals van començar el partit amb 0-1 en contra. Al minut 1, un xut llunyà, fort i col•locat, s’introduïa a la porteria d’una sorpresa Cate Ortega després de que un núvol de jugadores s’apartés de la trajectòria de la bola. El partit tenia intensitat i es generaven ocasions en ambdues porteries. Domini altern, però amb un CP Alcorcón més directe i amb més sensació de perill que feia intervenir decisivament la portera vilanovina, brillant en moltes fases del partit i clau en la victòria final, malgrat l’estrany gol inicial en fred.

Al minut 11, una jugada marca de la casa Clàudia Miret-Ester Nadal-Clàudia Miret finalitzava amb un remat a gol de la Clàudia, d’aquells que només son a l’abast d’unes quantes jugadores de gran classe. Finalitzava la primera part amb empat a 1 gol i sensació d’equilibri.

A la represa, les millors prestacions inicials del rival es confirmaven amb un gol de la Claire amb un xut frontal a l’escaire després de recollir un rebot. Però, un minut després, una blava a la mateixa jugadora per una acció que no varem acabar d’esbrinar, entenem que una protesta, donava l’oportunitat a Berta Tarrida d’igualar l’encontre amb una falta directa que transformava de manera magistral.

El partit mostrava un empat al marcador quan, realment, l’Alcorcón, malgrat no dominar descaradament, si havia marcat el ritme de la segona part i havia disposat de més oportunitats.

Però, quan encara no s’havia esgotat el minut 8, una nova combinació entre les impagables Berta Tarrida i Clàudia Miret, finalitzava en gol de la primera i obligava l’equip visitant a arriscar encara més per aconseguir la victòria.

El CP Vilanova, a la contra, sentenciava el partit al minut 14 amb un gol resum d'una temporada. Les “bessones diabòliques” tancaven la temporada amb una darrera combinació letal -llàstima que en alguns encontres no hagi aparescut - Era en aquesta darrera ocasió l' Ester Nadal qui robava una bola a la defensa madrilenya i la servia per darrera la porteria cap a la Clàudia Miret, que no perdonava i es convertia en la màxima golejadora vilanovina aquesta temporada amb 21 gols.

Després del partit diumenge entre el Biesca Gijón HC i el Cerdanyola CH, amb victòria de les primeres per 6-4, la temporada 2010-2011 finalitzava amb un CP Vilanova en cinquena posició com l’anterior, a dos punts de la classificació europea i amb la sensació d’haver fet una gran temporada amb un equip molt jove, però també d’haver perdut una bona oportunitat per millorar en la classificació. A dos punts del quart i a cinc del segon, venen al cap els punts perduts contra l’Sferic, Sant Cugat, Bigues i Riells...