dissabte, 30 de juliol del 2011

El CP Vilanova B debutarà a 2ª Catalana contra el GEiEG

Gemma Ruíz, jugadora infantil del CP Vilanova B i Sub16

Aquest matí s'ha fet el sorteig de les lligues catalanes masculines i femenines de la temporada 2011-12. Podeu consultar aquí els resultats.

El CP Vilanova B femení estrenarà categoria a Girona, en el partit que l'enfrontarà al GEiEG el dia 23 d'octubre. El mateix dia, l'equip Sub16, farà el mateix a casa contra el Reus Deportiu i el dia abans, dissabte 22, el MiniFem ho haurà fet a la pista del Palau de Plegamans B.

Aquesta temporada, les jugadores vilanovines s'haràn de multiplicar per poder atendre tots els compromisos amb els equips femenins i mixtes. Les més petites, un equip MiniFem molt jove pràcticament del tot renovat, ho faràn en els seus equips de les categories prebenjamí iniciació, prebenjamí i benjamí, i alguna d'elles podria tenir l'oportunitat de disputar partits amb l'equip Sub16.

Les jugadores de les categories aleví i infantil mixtes, ho faràn la seva majoria també a l'equip de 2ª Catalana, i estrenaràn d'aquesta manera categoria, un equip tanmateix molt jove, ja que contarà amb la Maria Ramiro -juvenil de primer any- com la jugadora de més edad. En aquest equip no està previst que hi participin les quatre jugadores infantils que, a més de composar el gruix de l'equip Infantil B, seràn també jugadores de l'equip d'Ok Lliga. Aquests, ho faràn en categoria Sub16, juntament amb l'oportú reforç de les jugadores del 2ª Catalana i, com hem apuntat, excepcionalment d'alguna jugadora del MiniFem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada