dilluns, 25 de juliol del 2011

Un espectacular CP Vilanova- Igualada HC encetarà l'Ok Lliga Femenina 2011-2012

Foto: Xavier Rondón

Fa uns minuts ha finalitzat el sorteig de la propera edició de l'OK Lliga Femenina temporada 2011-12.

L'equip femení del CP Vilanova debutarà el dia 5 de Novembre contra l'Igualada HC a les Casernes, en un espectacular duel entre dos aspirants a ocupar la part alta de la classificació.

Les vilanovines debutaràn amb el gruix de l'equip que la passada temporada va aconseguir la cinquena possició, i en el que, a hores d'ara, únicament són altes dues jugadores sub-16, la portera dels equips inferiors de la base Maria Alba Bonvehí, en substitució de la gallega Celsa López -que no continua per motius d'estudis-, i la Maria Leal, jugadora provinent del Vila-Seca. Per contra, les igualadines s'han reforçat de valent amb la capitana de la selecció espanyola, la Marta Soler, provinent del Biesca Gijón, i les ex jugadores del Noia Freixenet, Judit Baldris i Laura Salvador.

Altres enfrontaments de la primera jornada són: Arenys de Munt-Biesca Gijón, Girona-Vigo, Palau de Plegamans-Voltregà, Bigues i Riells-Sferic de Terrassa, i Alcorcón-Sant Cugat. El Cerdanyola CH disputarà el seu primer partit contra l'equip que finalment ocupi la 14ª plaça encara per atorgar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada