dilluns, 5 de setembre del 2011

Bons resultats dels equips femenins de base al Torneig Internacional de Reus

Equips Sub16 i MiniFem CP Vilanova

Aquest cap de setmana el CP Vilanova ha tingut representació d’equips femenins -en categoría Sub16 i Minifem - al Torneig Internacional de Reus.

L’equip Sub 16, en aquesta ocasió format per la Maria Alba Bonvehí a la porteria i les jugadores, Pati Miret, Gemma Ruíz, Maria Leal, Ona Matas, Judith Arboles i Maria Córdoba, es va imposar en els seus dos partits, contra el Reus Deportiu i el CHP Bigues i Riells, i es va fer amb el primer lloc a la classificació final.

Al primer partit, el que encetava la competició de la jornada de diumenge a les 8:30 del matí, les vilanovines es trobaven un bon rival, un Reus Deportiu que estrenava categoria amb una barreja de noves incorporacions i cares ja conegudes d’altres temporades que provenen de l’equip Minifem. No sense dificultats, les verdiblanques aconseguien imposar la seva superioritat a la pista i traduir-la en gols per situar-se 0-4 a les acaballes del partit, resultat que les locals van aconseguir escurçar en el darrer minut fruit del primer llançament de penal amb que les nostres van ser castigades durant el torneig. Maria Córdoba, dues vegades, Maria Leal i Pati Miret eren les golejadores del Patí.

A les 12:20, l’equip s’enfrontava a un Bigues i Riells que estrenava portera i en el que identificàvem alguna notable absència, que d’alguna manera venia a igualar la manca ahir de la Mercè Guerra en les files vilanovines. D’aquesta manera, el partit va resultar entretingut e igualat, marcat, això si, pels 3 penals assenyalats en contra del CP Vilanova dels que el Bigues va aconseguir transformar-ne 2.

Amb un emocionat 3-3 al marcador, la Maria Alba aturà aquesta vegada el quart penal del matí i, tot seguit, la Maria Leal aprofitava una escletxa a la defensa rival per fer el seu segon gol del partit – els altres dos els havia fet la Maria Córdoba- i donar la victòria al Vilanova per 4-3, la primera plaça a la classificació final i, després del partit que enfrontà el Reus Deportiu i el Bigues i Riells, també els premis a l’equip més golejador i menys golejat.

Bigues i Reus van disputar ja a la tarda un emocionant partit, en el que el Reus es va imposar per 4-3 contra tot pronòstic després d’anar per darrera en el marcador, gràcies sobre tot a l’excepcional partit de la seva capitana, la Mariona, jugadora provinent del Vila-Sana i de la seva portera, la jugadora del CP Monjos Laia Navarrete. Destacar també l’actuació de la jugadora Helena de Siviatte, encara en edat MiniFem, que, a més, va marcar el gol de la victòria del seu equip, amb una extraordinària rematada.

El MiniFem també fa un gran paper

El MiniFem amb Alejandro Domínguez
Un equip MiniFem molt renovat pel salt de moltes de les seves jugadores a categoria Sub16, es presentava a Reus amb la portera, la Julia Baldrich i les jugadores justes, quatre de pista, Judith Esteve, Paola Pascual, Fiona Frangioni i Dora Morera. Dels tres partits va resultar un triple empat a punts que es va resoldre per diferència de gols en favor del Bigues i Riells, Reus Deportiu i finalment CP Vilanova.

En el primer partit, el Reus Deportiu es va imposar clarament al Bigues i Riells.

Pel que fa a les nostres, en el seu primer partit contra el Bigues i Riells, les nenes del Patí, comandades per una ja “veterana” Paola Pascual, van aguantar molt meritòriament durant força temps les envestides de les seves rivals, en bona part gràcies a la bona actuació a la porteria de la Júlia i, fins i tot van tenir forces oportunitats d’encetar el marcador. No va poder ser i, poc a poc, el rival va acabar imposant el seu joc i es va endur el partit per 4-0. A la tarda, el Patí es va imposar per 5-4 a un Reus Deportiu que tenia controlada la classificació per diferència de gols malgrat perdés i que va moure la banqueta resultant un partit equilibrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada