dissabte, 10 de setembre del 2011

Primer partir amistós aquesta nit a Les Comes

Foto: Javier Xir, Blog Raxoi

Aquesta nit a partir de les 21:00 hores Igualada HC i CP Vilanova disputaràn a les Comes el primer partit d'aquesta llarga pretemporada, en el marc del Momorial Francesc Fontanelles.

Serà l'avançament amistós del partit que encetarà l'Ok Lliga Femenina 2011-12, que enguany enfrontarà aquests dos equips en la primera jornada que s'ha de disputar el 5 de Novembre.

Les Vilanovines afronten el partit amb un sol entrenament conjunt, amb motiu dels compromisos de tres de les seves jugadores amb els entrenaments diaris al CAR de Sant Cugat amb la preselecció espanyola que ha de disputar l'Europeu de Wuppertal. Aquestes mateixes tres jugadores, Cate Ortega, Clàudia Miret i Ester Nadal, han disputat aquest mateix matí un partit amistós que ha enfrontat el CP Voltrega amb la selecció catalana, en el que Catalunya s'ha imposat a les triples campiones de la passda temporada per 2-3.

Les igualadines es presentaràn davant la seva afició amb forces cares noves, entre les que cal destacar la tornada de la Marta Soler, les ex jugadores del Noia Freixenet Laura Salvador i Judith Baldrís i la ja ex portera del CE Olesa Patí, Cristina Garcia. Per part Vilanovina, debut de la Paula Torner, provinent del Sant Cugat i primera convocatoria per la Maria Leal i la Maria Alba Bonvehí com a segona portera.

Canvi de plans en els propers amistosos

Demà diumenge serà l'equip sub16 i no pas el d'Ok Lliga el que visitarà Piera, donada la indisposició de la portera i d'alguna de les jugadores de l'equip pierenc, el que farà necessari la cessió d'alguna de les nostres jugadores per poder disputar un amistós que ha de servir per anar acumulant minuts de joc en pretemporada i promocionar l'hoquei femení per aquelles contrades.

El proper dissabte dia 17, tampoc es disputarà el partit previst amb el CE Arenys de Munt, donat que en Xavi Mestres ha preferit ordenar descans a les tres jugadores preseleccionades després de tres setmanes d'entrenaments diaris i diversos amistosos els caps de setmana. El Sub16, continaurà la seva preparació de cara a la disputa de la Copa de la Lliga participant en la presentació del CP Alcobendas, on diversos equips del CP Vilanova, inclòs el primer equip masculí, en prendràn part.

El partit que si continua programat és el debut del primer equip vilanovi a les Casernes, el proper dia 1 d'Octubre a les 20:00  hores contra la potent selecció alemanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada