dijous, 24 de novembre del 2011

EL CP Vilanova perd a Voltregà tot i fer un bon partit

Paula Torner

Ahir dimecres CP Voltregà i CP Vilanova recuperaven el partit ajornat corresponent a la segona jornada que no es va poder disputar quan tocava pels compromisos de diverses jugadores d’ambdós equips amb la selecció catalana.

El partit va començar puntualment al Pavelló Oliveres de la Riva a les 20:45 hores amb escassa presència de públic. De bon inici els dos equips van posar de manifest que anirien per la victòria sense especulacions.

En el primer minut, Clàudia Miret feia una gran jugada i es plantava sola davant Laia Vives, que responia amb la primera gran aturada de la nit. Tot seguit, Natasha Lee errava un penal amb que havien estat penalitzades les vilanovines. Del primer minut fins el darrer d’aquesta primera part, ocasions a dojo pels dos equips i gran actuació d’ambdues porteres que impedia que cap d’ells s’avancés al marcador. Voltregà i Vilanova defensaven des de ben amunt en marcatge individual i, fruit d’aquesta pressió mútua, el partit esdevenia intens, emocionant i entretingut. L’empat a zero feia justícia a la igualtat vista sobre la pista i a la categoria de les porteres.

A la represa la tònica no canviava i les vilanovines intensificaven encara més la precisió del seu joc. Malgrat aquest bon joc, que també tenia deguda rèplica en les locals, aquestes aconseguien fer el primer gol quan encara no s’havia esgotat el minut 3 al rematar Carla Giudici una bona bola interior.

Les verd i blanques van seguir confiant en el seu joc i la tònica d’igualtat seguia presidint el partit, malgrat un cert replegament de les osonenques que el seu tècnic es va encarregar de corregir ràpidament. Les porteres continuaven sent les heroïnes dels respectius equips i el Vilanova, potser massa bolcat en atac i amb l’equip més ofensiu en pista, va veure trencades les seves aspiracions al rebre un segon gol en el que l’Anna Romero, creiem, va rematar amb la cuixa involuntàriament una bola penjada a l’interior de l’àrea vilanovina.

Aquest gol va ensorrar momentàniament les visitants que van baixar els braços i van rebre dos gols més en els propers tres minuts, un d’ells, de la Natasha, pensem que tampoc introduït amb el pal. El 4-0, que hauria pogut ser encara més ampli d’encertar les osonenques un penal i una directa en aquests desafortunats minuts, pensem que era massa premi per unes i massa càstig per les altres, tenint en compte el que havíem vist fins aleshores.

Al minut 18, Paula Torner s’internava a l’àrea i ensopegava amb l’estic de la Laia Vives, introduint la bola dins la porteria amb alguna part del cos, en un gol que, pensem, no hauria d’haver pujat al marcador.

Derrota finalment del CP Vilanova amb un resultat similar al de l’any passat, però en un partit molt diferent, que podria haver anat de forma molt diferent si les vilanovines s’haguessin avançat en el marcador en una de les moltes ocasions de les que van disposar, i no a l’inrevés com va passar. Però qui va marcar i va saber dominar a partir d’aquí va ser el CP Voltregà. Victòria molt merescuda doncs de les locals, un gran equip, molt conjuntat i amb molt d'ofici.

El gol 200 a punt

EL CP Vilanova mirarà de refer-se de la derrota el proper dissabte a la pista del CHP Sant Cugat, en un partit que es disputarà a partir de les 21:00. Les del Vallès han estat un rival molt complicat a domicili en els darrers anys i l'equip s'haurà d'esforçar de valent si vol treure quelcom positiu de Sant Cugat.

El gol que enceti el marcador de les vilanovines en aquest partit – si es produeix- serà el 200 de l’equip a OK Lliga. Fins ara, Berta Tarrida i Clàudia Miret respectivament, ostenten l’honor d’haver fet el gol 100 i el 150.