diumenge, 27 de novembre del 2011

Ja no hi ha rival petit

El CP Vilanova va superar amb victòria el partit corresponent a la quarta jornada de l'Ok Lliga Femenina contra el PHC Sant Cugat.

Els resultats d'aquesta jornada donen sentit al titular amb el que encetem la crònica. El Palau de Plegamans, equip que destrossava al Reus l'anterior jornada, guanyava amb certes dificultats per 2-4 a Vigo un Traviesas que s'havia avançat 2-0. El mateix Reus, posava molt difícils les coses al CP Voltregà, que aconseguia superar-lo per 0-2, o al menys això és el que diu l'acta del partit, ja que el Blog del CP Voltregà informa d'un gol de la Pancha Puertas per les reusenques a les acaballes del partit (!?) i d'un resultat final de 1-2, que no és pas el que reflecteix l'acta de l'encontre que veiem a la web de la RFEP. L'Arenys de Munt patia per derrotar 2-1 a un Bigues i Riells que també començava guanyant, i el Girona aconseguia una important victòria a les Comes al superar l'Igualada per un ajustat 2-3.

El CP Vilanova s'imposava, no sense problemes, a un Sant Cugat que va tenir en al portera Mercè Ribas el seu millor actiu, però que va disposar de les seves oportunitats per treure quelcom positiu. Les vilanovines van dominar el partit, van gaudir de moltes més oportunitats  i creiem que van ser justes vencedores, però superar la portera vallesana va ser una tasca difícil que només Paula Torner, ben entrada la segona part, va ser capaç de dur a terme i Ester Nadal d'arrodinir uns minuts després.

La primera part va finalitzar amb empat a zero, malgrat que el Sant Cugat va estabellar dues boles als pals de la porteria, un cop més, ben defensada per la Cate Ortega. Les vilanovines dominaven i tenien més bola fruit d'una defensa molt avançada, però el Sant Cugat, trobava sovint la manera de trencar la pressió vilanovina i creava perill amb bons moviments en atac. Les vilanovines, que gaudien de bones oportunitats, sobre tot dues en que l'Ester Nadal encarava en solitari la Mercè al pispar la bola a la darrera defensora, no tenien la sort o l'encert de batre la bona portera local.

A la represa, les vilanovines reforçaven la pressió i gaudien de forces ocasions que no aconseguien materialitzar, fins que Paula Torner superava al minut 10 la Mercè Ribas, al trobar per fi l'escaire dreta de la porteria. Aquest gol de la Paula és el gol 200 del CP Vilanova a Ok Lliga.

Amb el marcador en contra, el Sant Cugat intentava aprofitar alguna de les perilloses contres conduides normalment per la Rosa Tamburini, la jugadora que millor superava la pressió que el CP Vilanova va mantenir tot l'encontre, però les seves bones passades al segon pal no trobaven rematadora o, quan ho feien, apareixia la qualitat de Cate Ortega per impedir la igualada de les locals.

Ester Nadal encetava el seu compte particular aquesta temporada i feia el 0-2 al minut 18, en un gol calcat a l'anterior, i sentenciava un encontre incòmode per les verd i blanques, com és habitual en aquesta pista en les darreres temporades.