dissabte, 5 de juny del 2010

Selecció Catalana Femenina absoluta

Berta Tarrida i Cate Ortega

El Sr. Josep Mª Barberà, seleccionador català, ha donat a conèixer la llista definitiva de jugadores que representaran Catalunya a les edicions d’enguany de la Golden Cup i l’Open Internacional Copa Amèrica d’hoquei patins femení.

La Golden Cup se celebrarà a Blanes entre el 17 i el 20 de Juny, per donar pas tot seguit a la Copa Amèrica, entre el 21 i el 26 del mateix mes, cap de setmana, el del 25-26, en el que Catalunya també disputarà el Campionat d’Espanya de seleccions femenines autonòmiques que es disputarà a Gijón, amb la presència de la Sub-18 Catalana, on hi seran les jugadores del Patí Clàudia Miret i Maria Figuerola.

Per aquests compromisos Josep Mª Barbarà a convocat a les jugadores del CP Vilanova Cate Ortega i Berta Tarrida, al gruix de jugadores del CP Voltregà, Laia Vives, Cristina Barceló, Carla Giudici, Anna Romero, Marta Mompart i Anna Casarramona, a la golejadora de l’Igualada HC, Maria Díez, i a la Paula Torner, del PHC Sant Cugat.

Possible problema a la vista

La Golden Cup coincideix amb la darrera jornada de l’Ok Lliga Femenina.

Segons normativa de la Federació Espanyola, els partits d’aquesta darrera jornada en els que hi hagin equips implicats en la lluita pel títol, descens o classificació per competició europea, s’han de disputar tots el mateix dia a la mateixa hora, en principi diumenge dia 20 a les 12:30 hores.

Segons el que passi en les dues properes jornades, és possible que aquest fet afecti a diversos equips amb jugadores seleccionades.

El Voltregà, amb sis jugadores seleccionades, encara que no depèn ara de si mateix, te encara opcions serioses d’arribar a aquesta última jornada amb possibilitats de fer-se amb el títol - o la classificació per disputar competició europea -. A més, a la presentació que es va fer ahir divendres, s'afirma que hi partiparan les seleccions de França, Alemanya, Xile, l'Argentina i l’equip amfitrió, el Sather Blanes. Si de veritat participa Argentina - la CAP ho va confirmar la setmana passada- la pregunta és si ho faran les jugadores que disputan la lliga espanyola, les germanes Corrales de l'Arenys de Munt, l'Adriana Gutiérrez i la Daniela Guerrero, del Cerdanyola, la Luchi Agudo del Biesca, i la Pía Sarmiento, del Patí. Totes elles poden tenir partits importants a la Ok lliga...El que si és segur que hi serà és França, amb la jugadora del CP Vilanova Solène Voltzenlugel  ( foto ) a les seves files.

Però, si més no, l’avançament d’un partit d’aquesta darrera jornada per part d’un equip implicat en aquestes situacions, entenem que no perjudica als seus rivals, més aviat els afavoreix, per què disputarien el seu partit saben el resultat de l’oponent. La decisió en tot cas estaria en mans del Comitè de Competició que hauria de valorar aquesta circumstancia si finalment es produeix.

 El CP Vilanova, amb remotes possibilitats de guanyar places a la classificació - que podrien donar-li la classificació per competició europea si finalment la Federació Espanyola tingués dret a tres places més el Campió -, també demanaria l’avançament del seu partit amb el Bigues i Riells, si cal.

La solució en quinze dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada