dissabte, 24 de setembre del 2011

El CP Vilanova fa un bon test a Terrassa


Les noies del Patí Vilanova continuen amb la seva preparació de cara a la propera temporada. A manca  d'entrenaments conjunts per les absències provocades pels compromisos amb la selecció espanyola que entrena diariament amb vistes al proper europeu, les vilanovines es veuen obligades a buscar la integració de les noves incorporacions amb partits amistosos com el que s'ha disputat avui a Terrassa contra el Sferic.

D'aquesta manera, Xavi Mestres ha convocat avui les nou jugadores de pista per enfrontar-se a un Sferic que la passada temporada va trobar la manera de superar les verd i blanques les dues ocasions en que es van enfrontar.

El Patí ha marcat el ritme de l'encontre en tot moment i ha disposat de molta possessió de la bola, contra un Sferic amb més banqueta que la passada temporada -destacar la presència de l'ex vilanovina Regina Flix- però amb plantejaments similars, que ha buscat en el contraatac la manera de superar a una Cate Ortega que s'ha mostrat segura com sempre.

Partit amb moltes rotacions a la banqueta vilanovina, que han permés veure una Paula Torner cada dia més integrada i participativa en el joc de l'equip, una Maria Figuerola que va agafant el to físic i unes Clàudia Miret -pletòrica- i Ester Nadal que demostren tenir un punt més de velocitat pel fet de portar entrenat des de finals d'agost amb la selecció espanyola. Malgrat tot, per velocitat i to físic el mostrat per les sub16, les Mercè Guerra, Pati Miret, Maria Leal i Maria Córdoba, que han demostrat estar a punt per començar demà la temporada amb l'equip d'aquesta categoria en el partit que les enfrontarà al Reus Deportiu a les 16:00 hores.

Debut de la Bruna Honório

Esgotada la meitat del primer temps, Xavier Mestres ha donat entrada a la nova incorporació del Patí, la portuguesa Bruna Honório, que d'aquesta manera ha tingut l'oportunitat de tenir la primera presa de contacte amb les seves noves companyes. La Bruna ha notat els més de dos mesos d'inactiviat des de que el passat mes de juny va finalitzar la lliga portuguesa, la manca d'adaptació a les companyes i al nou sistema, però ha donat mostres de la seva experiència i bona lectura del joc col.lectiu.

Les més joves trenquen el partit a la segona meitat

Després d'una primera part sense gols, sobre tot gràcies a la bona actuació de la portera egarenca Noelia de la Peña, l' Ester Nadal posava per davant les vilanovines amb un remat ras ajustat al pal quan es disputava el minut 9.  Minuts més tard, l'entrada de la Pati Miret donava més xispa a l'atac i de seguida, dos grans gols. La Maria Leal, primer, amb un gran remat de cullera i la Maria Córdoba, tot seguit, amb una altra esplèndida rematada, posaven el 0-3 al marcador i sentenciaven l'encontre. En un bon contraatac, les locals aconseguien el gol que tancava el marcador, el que suposava el 1-3 definitiu.

Un bon partit doncs, però molta feina encara fins el començament de la propera temporada que encara queda molt lluny, el 5 de novembre. Dilluns, presentació dels primers equips del Patí, masculí i femení, al restaurant La Cucanya a les 19:00 del vespre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada