diumenge, 11 de setembre del 2011

Nit de debuts afortunats a Les Comes

D'esquerra a dreta, a d'alt: Clàudia Miret, Ester Nadal, Paula Torner, Maria Figuerola, Mercè Guerra. A baix, Maria Leal, Pati Miret, Cate Ortega, Maria Córdoba i Maria Alba Bonvehí

Intrascendent i anecdòtica victòria vilanovina avui a Les Comes per 2-3, en un partit típic de pretemporada en el que ambdós entrenadors han dosificat molt les seves jugadores i han rotat continuament tota la banqueta, porteres incloses.

El partit ha començat amb bon ritme, velocitat i oportunitats en totes dues porteries. Amdues porteres, Teresa Bernades i Cate Ortega, en bona forma, han evitat que el marcador es mogués en aquests instants incials, els millors del partit, fins que una desafortunada pèrdua de bola de les verd i blanques ha donat l'oportunitat a la Marta Soler de fer una bona internada per banda dreta que ha finalitzat la Raquel Bernades, posant les igualadines per davant en el marcador.

Entretinguda primera part en la que cal destacar el debut de la Paula Torner, entonada i que ha deixat bones sensacions i detalls de gran classe, i el de la jove Maria Leal, molt bé en defensa, serena i força participativa.

A la segona part s'ha notat força la manca d'entrenaments i el ritme ha devallat de forma notable en ambdós equips. Les vilanovines han portat el pes del joc i han aconseguit igualar el marcador amb un gol de la Maria Figuerola. Els darrers 10 minuts del partit han servit també per donar relleu a les porteries, debutant d'aquesta manera la Maria Alba Bonvehí a les files vilanovines i la Cristina Garcia a la porteria de l'Igualada HC. El partit s'ha tornat un pel boig. Les ansies d'ambdós equips per desequilibrar el marcador i les forces justes, han provocat errors en les defenses que han propiciat ocasions pels dos equips. La Maria Alba ha estat encertada en un parell d'internades locals i, després d'una assistència magistral de la Clàudia Miret, la Mercè Guerra donava avantatge a les verd i blanques a manca de cinc minuts per la finalització. Tot seguit, l'entrada de la Marta Soler revitalitzava el joc de les igualadines, que aconseguien empatar l'encontre després d'una bona jugada per darrera la porteria i que la Raquel Bernades aprofités un rebuig curt de la portera vilanovina.

Peró les vilanovines aconseguien al victòria gràcies a una falta a mitja pista treta ràpidament amb picardia, mentre la defensa igualadina badava, i que l'Ester Nadal, sola davant la Cristina Garcia, no perdonava.

Bones sensacions doncs per ser el primer partit de pretemporada i la manca d'entrenaments conjunts de l'equip, bones sensacions també de les debutants, força públic, bones cares, il.lusió, somriures, ganes d'hoquei.