divendres, 23 de setembre del 2011

La portuguesa Bruna Honório darrer fitxatge del CP Vilanova

Bruna Honório

El CP Vilanova tancarà la plantilla de la temporada 2011-2012 amb un nou fitxatge de gran qualitat, la jugadora internacional portuguesa Bruna Raquel Gonçalves Honório, una defensa-mig nascuda l’any 1987 a Tomar, amb molta presència física i amb força gol ( 34 la darrera temporada ).

La Bruna va debutar a la màxima categoria femenina portuguesa amb 15 anys a les files del Turquel, per defensar després els colors de l’Alcobacense durant dues temporades i seguidament, durant cinc anys, els de l’extingit Fundaçao Nortecoope. Aquest equip va tiranitzar l’hoquei portuguès cinc temporades consecutives, entre el 2005 i el 2010, aconseguint tots els títols en joc, cinc lligues, cinc copes i quatre supercopes, a més de guanyar també el Campionat d’Europa de la temporada 2006/07 disputat a Gijón.

La darrera temporada, la desaparició de l’equip va suposar el retorn de la Bruna als seus orígens, el Turquel, on va contribuir decisivament a la consecució de la Supercopa 2011, la cinquena del seu extens palmarès, 16 títols en 6 anys.

A nivell internacional, ha format part activa de les seleccions juniors i sèniors portugueses durant molts anys, la disputa de les finals de l’europeu sènior del 2005 i del campionat del món del 2008 al Japó, són les fites més destacades.

La jugadora portuguesa te prevista la seva arribada a Vilanova i la Geltrú demà dissabte dia 24 de matinada, per incorporar-se a l’equip immediatament i participar en el partit amistós que les vilanovines jugaran aquella mateixa tarda a les 18:30 hores a Terrassa contra l’Sferic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada