diumenge, 14 de març del 2010

El femení base justifica el liderat

Maria i Maria Alba, les porteres del Femení Base

Ahir al matí es va disputar al Pavelló de les Casernes el partit que enfrontava el primer i el segon classificat de la lliga de femení base, el CP Vilanova i el HC Castellet, reedició també de la final de la Copa Catalana que es va jugar fa unes setmanes al mateix escenari.

El resultat va ser un cop mes favorable al Patí Vilanova per 5 gols a 2, en un partit però menys lluït que aquell. El CP Vilanova va sortit a la pista molt concentrat i amb el seu equip de gala i,  en un tres i no res, la Mercè Guerra s'esmunyia dues vegades de la seva marcadora i  feia dos gols consecutius.En aquesta primera part s’han vist els millors moments d’un Patí que combinava bé i tenia ocasions però, poc a poc, amb el resultat a favor, ha baixat força el seu rendiment i no ha fet pas el millor partit que recordem. Abans de finalitzar la primera part, la Maria Córdoba feia un parell de pals per continuar la llegenda i un bon gol, al rematar una altra internada de la Mercè, que avui ha estat letal per les jugadores del Castellet. També marcava el Castellet amb un xut llunyà d’una jugadora que sorprenia la portera del Patí, un tant relaxada per l’absència d’activitat i que, després d'un rebot en ella mateixa, entrava mansament a la porteria.

A la segona part, amb la classificació assegurada pel Campionat de Catalunya, els dos equips semblaven  donar per bo el resultat i cometien forces errors en la pasada, privant-nos del bon joc que haviem vist en d'altres partits entre ambdòs conjunts. La rotació de les banquetes va anivellar l'encontre i el Castellet va gaudir dels seus millors moments i va fer un altre gol, encara que el partit no va perillar mai per les vilanovines ja que la Mercè Guerra s'encarregava de posar ordre amb dos gols més marca de la casa. Només en el últims minuts, ja amb un 5-2 al marcador, el partit  va tornar a animar-se de valent i va guanyar en intensitat, però no hi va haver temps per més.