dilluns, 1 de març del 2010

Tret de sortida a la Copa d'Europa

RSC Cronenberg- CP Mieres. Foto:  http://www.rsc-cronenberg.de/


Aquest cap de setmana s’han jugat els partit d’anada de la primera eliminatòria de la Copa d’Europa Femenina.

El SPV Viareggio ha deixat pràcticament sentenciada la seva eliminatòria contra el RHC Friedlingen, equip Alemany de la regió de Baden-Württemberg que representa la Federació Suïssa, ja que juga la lliga d’aquell país, raó per la qual trobem tres equips alemanys participants a la Copa d'Europa. No deixa de ser curiós, si mes no...permetriem una Ok Lliga amb un equip portuguès o francès ?.

Tornant a l'hoquei, el mateix ha fet l’Alcorcón en el seu enfrontament amb l’equip portuguès del Marco, un equip que no mostra el potencial real de la lliga portuguesa. Quelcom similar passa amb el CP Mieres, que ha estat derrotat a Alemanya per l’equip del RSC Cronenberg de Beata Geisman per cinc gols de diferència, el que posa l’eliminatòria molt difícil per les asturianes.

En una eliminatòria que encara podria donar joc, l’equip portuguès que si ha guanyat a domicili, ha estat el UDC Nafarros de les germanes Silva que ha superat el campió suïs, el RHC Diessbach. 

Un cop superades aquestes eliminatòries, a la fase de classificació s’afegiran els dos clubs francesos, Coutras i Noisy-le-Grand, les alemanyes del TüS Düsseldrof- Nord i el vigent campió de l’Ok Lliga Femenina, el Biesca Gijón HC

Resultats anada:

RHC Friedlingen (ALE) 1-9 SPV Viareggio (ITA)
CP Alcorcón (ESP) 8-1 HC Marco (POR)
RHC Diessbach (SUI) 1-3 UDC Nafarros (POR)
RSC Cronenberg (ALE) 11-6 Mieres CP (ESP)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada