dilluns, 8 de març del 2010

Primera eliminatoria de la Copa d'Europa sense sorpreses

El CP Alcorcón ha superat la primera eliminatòria

El passat cap de setmana es van disputar els partits de tornada de la primera eliminatòria de la fase de classificació per la final de la Copa d’Europa femenina, sense que s’hagin produït sorpreses en la qualificació.

L’equip italià del Viareggio certificava amb un empat a casa la classificació enfront el Friedlingen, gràcies a la contundent victòria que van aconseguir en el seu desplaçament a terres alemanyes.

El Nafarros portuguès tampoc ha tingut pas masses problemes per desprendre’s de l’altre equip de la lliga suïssa, el Diessbach, i va sumar una segona victòria, aquest cop per golejada. Sort desigual per els dos equips espanyols. L’Alcorcón va aconseguir un trist empat a la pista d’un dels cuers de la lliga portuguesa, el Marco, encara que la seva contundent victòria a casa li dona el passi a la segona ronda, mentre que el Mieres ha estat eliminat pel Cronenberg alemany, malgrat aconseguir un empat en el partit de tornada.

SPV Viareggio (ITA) 4-4 RHC Friedlingen (ALE)
HC Marco (POR) 6-6 CP Alcorcón (ESP)
UDC Nafarros (POR) 10-4 RHC Diessbach (SUI)
Mieres CP (ESP) 2-2 RSC Cronenberg (ALE).

La segona eliminatòria ja està definida.

El 27 de març i el 10 d’abril se celebraran els partits de l’eliminatòria que haurà de decidir quins equips disputaran la final a quatre. Els enfrontaments són el següents:

US Coutras (FRA) - UDC Nafarros (POR)
SPV Viareggio (ITA) - CP Alcorcón (ESP)
TuS Düsseldorf-Nord (ALE) - Biesca Gijón HC (ESP)
 RSC Cronenberg (ALE) - CS Noisy-le-Grand (POR)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada