dimarts, 31 d’agost del 2010

Plat fort de pretemporada



Web CP Voltregà: http://www.cpvoltrega.com/

El CP Vilanova femení encetarà el proper dissabte dia 4 de setembre la temporada 2010-2011, amb un partit del més alt nivell, ja que s’enfrontarà al CP Voltregà, a Sant Hipòlit, en el marc de la presentació dels equips masculí i femení del club osonenc.

El partit se celebrarà a les 19:30 hores per donar posteriorment pas a la presentació de l’equip masculí a les 21:00, amb el Lloret de rival.

Ambdós equips afronten el partit amb nous tècnics i sense que aquests hagin pogut celebrar entrenaments amb totes les jugadores de que disposen per afrontar la nova temporada. L’estat de forma de les jugadores que disputaran l’encontre pot ser força desigual: cinc de les jugadores del CP Voltregà entrenen juntes intensament des de fa un més a les ordes del seleccionador nacional, Joan Soler, per preparar el mundial femení que se celebrarà a Alcobendas a finals del més de setembre. Per la seva part, el CP Vilanova -amb una plantilla curta- no ha pogut comptar en els seus entrenaments de pretemporada amb Berta Tarrida i Esther Nadal, pel mateix motiu.

Un partit doncs que ha de servir per què els entrenadors puguin copsar l’estat de forma de les seves jugadores – a un més i mig de començar la lliga- i per que puguin anar transmetent la seva idea de joc, que no podran materialitzar fins que finalitzi el mundial, dues setmanes abans de començar la lliga. En el cas del CP Vilanova, aquest retard en la preparació específica en el seu equip, encara s’encarirà més, donat que, a partir del 13 de setembre i fins el 17, de moment, està previst que la Clàudia Miret s’incorpori a la parella de mundialistes per preparar l’Europeu sub-20 que s’ha de celebrar a Darmstadt (Alemanya) del 20 al 23 d’octubre i en el que hi participaran totes tres.

Un orgull per l’entitat, malgrat tot, les internacionalitats de qualsevol de les seves jugadores.

Continuant amb els partits de preparació de pretemporada, el proper 11 de setembre, les Casernes serà l’escenari del partit que enfrontarà a les verd i blanques amb l’Sferic de Terrassa, a les 12:00 hores.

Aquest dos encontres seran les dues úniques oportunitats per reunir l’equip durant el mes de setembre, ja que, una setmana després, les tres jugadores vilanovines disputaran amb la selecció sub 20 el torneig d’Igualada, per posteriorment marxar dues d’elles amb la selecció absoluta cap Alcobendas amb l’objectiu de revalidar el títol de campiones del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada