diumenge, 30 de gener del 2011

Ester Nadal i Pablo Álvarez, MVP's d'un Ok Stars amb color vilanoví

Ester Nadal

La jugadora del CP Vilanova Ester Nadal, va ser escollida MVP de l'edició de l'Ok Stars Femení que es va disputar per primera vegada en categoria femenina ahir dissabte a Les Comes.

Amb Cate Ortega i Clàudia Miret com a d'altres representants del CP Vilanova, juntament amb el tècnic del Patí Xavi Mestres, l'equip blau de l'Ester Nadal, va derrotar en un partit del tot informal a l'equip vermell entrenat per David Bou per 3 gols a 2.

La mateixa Ester va fer el gol que va encetar el marcador. Leticia Corrales i Paula Torner feien dos gols més a la primera part i situaven el marcador 3 a 0 pel seu equip. A la segona part, l'equip blau va sortir decidit a anivellar l'encontre i la jove jugadora del Sferic de Terrassa Judith Milla va aconseguir dos gols que deixaven el marcador en el 3-2 amb el que va finalitzar l'encontre.

En categoria masculina l'equip vermell, en el que Jordi Creus era la representació vilanovina, es va imposar per 8 a 4 a l'equip blau. Uns minuts abans, Jordi Creus guanyava la prova de velocitat en el concurs d'habilitats. El jugador del Coinasa Liceo Pablo Álvarez, que va fer tres gols, era escollit com a MVP.