dilluns, 28 de març del 2011

No hi ha manera, la bola no entra

PHC Sant Cugat i CP Vilanova disputaven diumenge el partit corresponent a la 19ª jornada de l’Ok Lliga Femenina.

Una nova derrota de les vilanovines per 2 a 1, en un altre partit dominat de cap a peus, certifiquen la sequera golejadora que pateix l’equip en aquesta segona volta i, també, certa dosi d’infortuni que de ben segur desapareixerà ben aviat.

Diumenge el CP Sant Cugat s’avançava 2 a 0 al aprofitar les dues ocasions serioses de les que va disposar en tota la primera part. Un penal en el minut 4 permetia Paula Torner fer el primer gol i, uns minuts més tard, Rosa Tamburini feia el segon en una jugada aïllada. La resta, atac constant vilanoví sobre la zona defensiva rival, sense premi.

La represa va oferir sensacions similars. Atac improductiu sense respir verd i blanc sobre la tancada defensa rival, bona actuació de la portera rival, pals, rematades desafortunades...fins al minut 37 en que Ester Nadal aconseguia tocar un xut de la Clàudia Miret per escurçar distàncies. Només treure de mitja pista, la mateixa Ester robava la bola i disposava d’una darrera oportunitat clara sola contra la Mercè Ribas, però l’errada certificava allò que darrerament ve succeint: no hi ha manera de recuperar l’encert cara a gol demostrat en la primera volta de la competició.

El proper dissabte el Patí te una gran oportunitat d’esvair els fantasmes en el seu enfrontament a les Casernes contra l’Igualada HC, un equip que també sembla haver afluixat en aquesta segona volta.

A diferència de la temporada anterior, els darrers resultats han impedit de moment una gran fractura en la classificació. Voltregà és un líder sòlid, seguit d’un Biesca just, però solvent. Girona dona mostres de flaquesa, més encara l’Arenys de Munt, Vilanova i Igualada. Per contra, es recuperen d’una discreta primera volta Bigues i Riells i Alcorcón.