diumenge, 28 de febrer del 2010

EL CP Vilanova aconsegueix 3 punts d’or

PHC Sant Cugat -5
CP Vilanova        -6

Ahir a la tarda, a les 15:30 hores, la Jornada 14ª de l’Ok Lliga femenina va enfrontar al Pavelló Municipal de Sant Cugat el club local, el PHC Sant Cugat i el CP Vilanova.

Aquest cop no podem fer l’habitual crònica detallada, senzillament perquè no hi vàrem assistir, encara que, per referències, podem fer un breu repàs del que va passar.

Les coses van començar molt malament per les vilanovines, donat que al minut 10 de la primera par ja perdien per 3 gols a 0. El CP Vilanova però va poder empatar a 3 abans d’arribar al descans, per posteriorment avançar-se al marcador amb un 4-6 que semblava donar tranquil•litat.

Però el desenllaç no va estar pas fàcil, ja que les locals van aconseguir escurçar el marcador i situar un inquietant 5-6 a 50 segons pel final, resultat que les verd i blanques van poder defensar fins finalitzar l’encontre.

Tres punts que permeten doncs afrontar amb tranquil•litat les properes tres setmanes, en les que l’equip no disputarà cap partit, al menys oficial. Les dues properes jornades s’haurien d’enfrontar al Mieres, partit ajornat amb motiu de la participació de l’equip asturià a la primera eliminatòria de la Copa d’Europa i, a la 16ª, al Biesca Gijón, partit que ja s’ha jugat i en el que el CP Vilanova va perdre a Gijón per 2-1.

Així doncs, el proper partit de les vilanovines les enfrontarà a les Casernes al vigent campió de la Copa de la Reina, el Cerdanyola CH, en el que serà la reedició de d’emocionant partit de semifinals jugat fa uns dies.