dilluns, 15 de febrer del 2010

Femení Base: No n'hi hauria prou en quedar primeres per ser campiones !


La Federació Catalana de Patinatge ha emès una nova circular amb data 10 de febrer, en la que s’informa als clubs de que hi haurà fase final del Campionat de Catalunya de la categoria de Femení Base, entre els 6 primers de la lliga, que ara passa a ser “lliga regular”.

Segons diu aquesta circular, en aquesta fase final, que se celebraria el cap de setmana del 17 i 18 d’abril, es farien dues lliguetes de tres equips, una amb el 1er, 3er i 5è, i una altra amb el 2º, 4art i 6è, amb dues semifinals i final.

Trobem molt encertada aquesta mesura, encara que no beneficia en res els interessos del CP Vilanova, líder provisional de la “lliga regular”, donat que proporcionarà un altre cap de setmana de màxima promoció per l’hoquei femení i, de ben segur, unes jornades inoblidables per les jugadores que hi participin. A més, l’equip campió s’ho haurà de suar de valent i ho serà amb tots el honors.

Però veiem dos aspectes a millorar per futures edicions: per una banda, la data escollida coincideix amb la darrera jornada de les lliguetes de la categoria aleví, categoria on també hi participen moltes de les noies dels equips que teòricament s’haurien de classificar per aquesta final. Potser la majoria d'equips ja no s'hi juguin res, però es possible que l’aleví A del CP Vilanova, on juga la Mercè Guerra ( foto ), es jugui en aquesta jornada la classificació per la final a 8 del Campionat de Catalunya...

D’altre banda, els aparellaments de les dues lliguetes són estranys: el primer classificar s’enfrontarà al tercer i al cinquè, i el segon, s’aparella amb el quart i el sisè...home, els aparellament són doncs més favorables, sobre el paper, per l’equip segon a la “lliga regular” que pel primer...o no ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada