dimarts, 31 de maig del 2011

Ara si, sis de sis

Cerdanyola CH i CP Vilanova disputaven divendres el partit ajornat de la jornada 15ª. Clar domini del CP Vilanova molt superior des de bon inici, que va gaudir d’infinitat d’ocasions i va perdonar en excés. Un 0-3 en els primers 10 minuts de partit van fer que les del Vallès es rendissin al joc aclaparador fins el moment de les vilanovines, que van controlar la primera part encara que, tal com ja va passar a les Casernes en el partit de la primera volta entre ambdós equips, les contres quasi sempre conduïdes per una de les jugadores més desequilibrants de la lliga, l’Adriana Gutiérrez, van resultar moltes vegades perilloses. Aquest fet i una evident relaxació de les vilanovines després del 0-3, van fer possible que les vigents campiones es mantinguessin al partit.

A la represa, el partit va reportar un nombre important d’oportunitats llastimosament desaprofitades per les vilanovines, excessivament relaxades en la definició. Resultat final molt curt pels dos equips i enganyós per les oportunitats d’unes i d’altres 3-5, amb gols de Ester Nadal ( 2 ), Clàudia Miret ( 2 ) i Maria Figuerola.

Diumenge les vilanovines es desplaçaven a Sant Sadurní per disputar el partit de la jornada 23ª contra el Noia Freixenet. Domini clar de les vilanovines enfront un equip de la part baixa de la taula que lluita per mantenir la categoria. 0-1 al descans i 1-3 a la finalització d’un encontre sense massa història. Molt bon partit d’una sempre regular Berta Tarrida ( 2 gols ) que -segur que malauradament per ella-, pot condemnar a les seves excompanyes al descens. L’altre equip immers en la lluita per mantenir la categoria, el St. Cugat, depèn ara de si mateix per evitar el descens. Clàudia Miret va completar un bon cap de setmana i va fer el tercer gol del Patí.

Darrera jornada amb lluita per la quarta posició però un clar favorit

La darrera jornada ens depara una interessant lluita per la quarta posició, que dona dret a jugar a Europa la propera temporada. El Biesca Gijón és qui ho te més clar, ja que depèn de si mateix. Una victòria les classifica segur. Un empat els és suficient si les vilanovines guanyen a l’Alcorcón, ja que un empat final a 46 punts classifica les Asturianes, que tenen una millor diferència de gols en el còmput particular ( +1 ). Si les vilanovines guanyen i les asturianes perden, la quarta plaça serà de les verd i blanques.

Si es l’Alcorcón qui supera el CP Vilanova, serà quart també només si el Biesca perd el seu partit contra el Cerdanyola CH, ja que en aquestes circumstàncies empatarien a punts però les madrilenyes tindrien una millor diferència de gols general, ja que el particular està empatat a 5.